Új hozzászólás Aktív témák
-
Zoza24
senior tag
csak egy kicsit fura,de nem zavaró,csak nehogy véletrlenül a pendrive eltávolításánál a vinyót is eltávolitsam..
más...
proci tuningolásánál mire kell figyelni ebben a lapban?intelem volt s most egy kicsit fura ez a bios..egynelőre nem tiszta még a téma
biost is kéne frissítenem,persze pont most nem lehet elérni az asus honlapját -
lee56
őstag
hmm, én meg PSC-ről se hallottam, de ezekután már nem lepne meg semmi, minden nap egy uj gyártmányu memóriáról hallok már
. Amugy biztos hogy NCP amivel most megy, ugytudom kinai (vagy tajvani), http://www.hexon.com.sg/hexon_tech/index.htm
Tatabányán vettem a RAM-ban(ezám az irónia) www.mttb.hu
Nemtom mien pesti nagykerből hozták az NCP-ket, de ha nagyon érdekel megkérdezhetem. Amugy 99,9% hogy a corsairokkal is meni fog, csak valszleg az picit huzósabb árban. Ezt a 2 1GB-os NCP-t megusztam kb 45-48e -ből. (azért csak kb, mer beszámitották a hynixeket amikkel nem ment dualban, és ráfizettem kb 6ezret) -
repvez
addikt
Nekem nem is a hangjával lenne bajom,mert a mostani is tökéletes csak nem szeretnék ujabb kábelekkel bajlodni mivel nekem minden a házimozierösitöre van rákötve és azon csak egy coax csati van amit a DVD lejátszo már lefoglalt és azon meg nincs optikai pedig abbol az erösitön még van 2.Ezért szeretnék optikait,hogy a meglévö rendszeremmel és egy kábellal tudjam a 8 csatornát átvinni.
-
Földvári
csendes tag
Igen van külön flash menü is. De van olyan windows-on futtatható progi amellyel ugyanúgy floppy segítségével frissíthető a bios. (asszem)
Amugy a flash menü hol érhető el. valaki írja már le legyen szíves a legegyszerűbb biosfrissítését ennek a lapnap (203 verzó kéne rá) (nme vagyok otthon a bios témájában)
Ja és nincs olyan példány ebből a lapból amely gyárilag 203-as bios-sal bír?
Új hozzászólás Aktív témák
- Corsair Vengeance RGB Pro 32GB (1x32GB) DDR4 3600 (PC4-28800) C18 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 1x16GB 6000MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- DDR4 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- ASRock X399 Phantom Gaming 6 Threadripper 2920X ARCTIC Freezer 50 TR
- Kingston FURY Beast DDR5 16GB 5600MT/s DDR5 CL36 DIMM INGYEN FOXPOST
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- Egyedi ékszerdobozka
- Lenovo Legion Slim 5 83DH002EHV Notebook AMD RYZEN 7 8845HS , 32 GB , 1TB , RTX 4060 , 16 WQXGA
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Dell latitude, precision, xps, magyar világítós billentyűzetek eladóak
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest