- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardvereket hozott a májusi cserebogár
- Melyik tápegységet vegyem?
- Milyen monitort vegyek?
- Samsung Galaxy Tab S10 FE - a szoftvertámogatás felára
- Monitor hiba topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
norbi2k
csendes tag
kösz a hozzászolásokat a hűtő kérdéshez... még nem döntöttem melyik proci lesz, de lehet az ár fog dönteni, igazából nincs szükségem durva teljesítményre, csak a 3800+ már egy HD filmhez sem elég néha
-
norbi2k
csendes tag
értem, kösz
-
norbi2k
csendes tag
szerintetek nagy gebasz lenne ha a Geil 2x2GB 800mhz mellé betenném a régi kingston 1GB 667-et??
-
norbi2k
csendes tag
BIOS chip csere lett a lapon, legfrissebb bios-al kaptam meg, így nincs akadálya a proci cserének, ami egy athlon x2 255ös lesz, és azzal talán még egy pár évet el leszek
kösz a segítséget srácok
-
norbi2k
csendes tag
válasz
barisssa #5706 üzenetére
Keresgelek neten mit tudnék tenni, Es többen írjak hogy cseréljek bios chipet, mar találtam is ebayen... Az a bios chip ami a gomb elem mellett van? , kivehető vagy forrasztgatos?
Egyébként akkor halt meg a bios mikor ez flash update után kiírta hogy vmi nem stimmel, talán a fájl név, mar nem emlékszem...aztán nyomtam egy entert Es restartolt, de mar nem jött vissza kép... Vinyo minden bekapcsol, de mintha a proci nagyon porogne, a ventik hangjabol ítélve...
Geil value 2x2 ddr2 800mhz.. Es ilyen fém tokban van, szép cucc
-
norbi2k
csendes tag
hali, megjött a 2x2 Geil, melyik két slotba rakjam őket hogy dual-ban menjenek? Azonos színűekbe vagy egymás mellé?
-
norbi2k
csendes tag
válasz
barisssa #5658 üzenetére
okés, kösz... nem vágom a témát
Még egy kérdés, kinéztem egy asus ati eah5670-es videókártyát, azt irja pci-e 2.0ás a csatlakozás, 16x, ez passzolni fog, a lap tulajdonságainál azt írják a 16x az oké, de ez a 2.0 nem más csatlakozo, mint a memoriánál?
memóriának meg egy 2x2es Geil-t néztem ki, 800mhz
-
norbi2k
csendes tag
memóriából mit bír az alaplap? dd3 mehet bele vagy csak ddr2 1066ig?
-
norbi2k
csendes tag
akkor úgy tünik elég jó lapot választottunk anno
-
norbi2k
csendes tag
Hello, mekkora a legnagyobb órajelű proci amit még rárakhatok erre az alaplapra? Már alig kapni am2-es procikat, de amire használom a gépet, nekem bőven jó ez az alaplap, csak kéne még egy kis sebesség
ez pl belemegy?
http://ipon.hu/webshop/group/socket_am2/90/ -
norbi2k
csendes tag
hello, abban kellene segítség hogy hol tudok hozzá valo memoriat venni (QVL)? nalunk ritkaság a hynix, infineon meg ilyenek....most kingmax van benne de szeretnék még bele memoriat.
Új hozzászólás Aktív témák
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kerti grill és bográcsozó házilag (BBQ, tervek, ötletek, receptek)
- Medence topik
- Android szakmai topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Lenovo ThinkStation P520 Workstation! W-2145, 64GB, 512 SSD /Quadro - Számla, garancia
- HyperX Cloud Alpha Wireless + HyperX Cloud Alpha 2 Olvasd el
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T495 - AMD Ryzen PRO 7 I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest