Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacuss20
senior tag
Heló a 6650M magában 480 shaderrel bír http://www.notebookcheck.net/AMD-Radeon-HD-6650M.43962.0.html
itt egy leírás a kártyáról a pontozást ne nézzétek,mert nem ilyen gépbe van és azért kapott több pontot mert jobb a proci alatta stb...
Másodszor nekem az Aida64 eredeti verziója ki írja,hogy crossfire támogatva,de letiltva.
Na már most bekapcsolom a játék előbeállítást,majd az adott játékhoz hozzá rendelem a nagy teljesítményű kártyát (6650M) a kicsi kártyán mint írtad vissza vesz az órajelből a mag órajelből míg a memóriát pörgeti.
Tehát mégis csak cross fire,de nem normálisan mert az lenne az igazi crossfire ha mindkét kártya együtt adná le maximális teljesítményt.
Így viszont egy gyengébb órajelet kapunk csak.
Mindezek mellet még az is,hogy 2x 1,9GHz elég a VGA jó működéséhez ,de 2x2.5Ghz már látható különbséget eredményez FPS értékben valamint WIN 7 proci pontozásban is. -
Tamarel
senior tag
Szerintem úgy lehet kizárólag a dedikáltat haszálni, hogy performance módba kapcsolsz és nem engedélyezed a crossfire-t. Ekkor az integrált üresjáratban (visszavett órajellel) megy, viszont az alacsony fogyasztás miatt a magok frekvenciáját tolhatja feljebb.
Remélhetőleg holnap meglesz az enyém is, akkor körbejárhatom a témát... -
Lacuss20
senior tag
Heló érdekesnek találom,hogy magában az integráltat nem tudtad futtani,illetve,hogyan érted el a csak 6650M dedikált futtatását?
Fontos dolog még,hogy nekem a 11,6 os Vision controlba is válaszható volt,hogy melyik teljesítményű GPU t rendelem az adott programhoz.
Ha valaki utána néz miket tartalmaz a BIOS frissítés pl a 207es sztem rájön,hogy semmi köze a VGA -hoz legalábbis én a gyártói oldalon a wirelesschange controller frissítésen kívül semmit nem láttam a bios207 es verzióban.A 206 os ban van pár dolog azért.
Fontos,hogy energia takarékos és nagy teljesítményű kártya között gép módban is különbség van.
Tehát Játék módban ahol a ram teljesítményét is maxra teszi minden egyéb mellet,ha kapcsolod a nagy teljesítményű GPU-t akkor fog igazán dolgozni.
Mert nagyban függ minden az elő beállítástól is.
Hozzá teszem ki próbáltam én is 2,5 en a procit mármint mindkét mag 2,5 van teljesítmény javulás.(win7 mérő szerint kerek egész pont).
Sokat számít még,hogy a kártya mit támogat játék téren.
Pl: Call of Duty 4 elég gyengén muzsikál míg a Call of duty 6 (modern warfare2) gyönyörűen megy magas beállítások mellet is.Személy szerint 4gb ramos SX029D vel űzöm az ipart.
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós topik
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- OLED TV topic
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- HYNIX 2GB DDR3 RAM eladó
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- AKCIÓ! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB AIO Enigma XL Seasonic 650W
- Bomba ár! Dell Latitude 5290 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest