- Lenovo Legion 5i 15 notebook: légiós fegyverzetben
- Milyen monitort vegyek?
- Apple notebookok
- TCL LCD és LED TV-k
- Dell notebook topic
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- OLED TV topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisza25
félisten
95,7MB nekem
rárakhatod[ Szerkesztve ]
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
gyulus08
aktív tag
Bár lehet elég csak bios-ban letiltani, az eredmény szerintem ugyanaz.
Illetve valaki okos valószínűleg jobban tudja, de szerintem UEFI bootot érdemes kikapcsolni (ha be van)
mert miután átraktam másik gépbe az SSD-t illetve vissza, valamiért nem volt hajlandó bootolni a gép utána róla.
De lehet csak én voltam a nagyon béna. -
gyulus08
aktív tag
De, pontosabban win 8.1-et.
Pedig a másik gépbe csak adatmásolásra raktam, nem is róla bootoltam.Igen tudom, mert esetleg rosszul kezdi a partíciót meg ilyenek, aztán elbutul idő előtt.
BTW: ezóta az incidens óta, semmilyen oprendszert nem hajlandó pendrive-ról bootolni, akármit csináltam neki, csak odd-ről tudok telepíteni.
-
Torry
addikt
-
Sheld
senior tag
-
Sheld
senior tag
Beírtam a keresőbe, h "Asus k53ta elantech touchpad driver" és az asus oldaláról letöltöttem a legfrissebbet. (Ha jól emlékszem, akkor ez is windows 7-re való, de lehet, hogy keverem a hotkey-el.) A lényeg, hogy a legújabb. Amúgy, ha a tálcáról megnyitom, akkor "Asus Smart Gesture" névre hallgat.
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
Sheld
senior tag
Hozzáteszem, ha a Llano-t felhúzod azonos órajelre, akkor jobb a teljesítménye, mint a Trinity-nek. (Ráadásul a Trinity-t nem is lehet OC-zni, amennyire tudom. A Richlandról mondjuk semmilyen információm nincs.)
Nem tudom off-ba tegyem-e, vagy sem, de a minap találkoztam egy Asus laptoppal, amiben i5-3230m-es proci volt. Az A6-os (3400m), 2.2GHz-re húzott órajellel nagyon halvánnyal volt lemaradva az i5östől. Barátnőm i3-350m-jét már simán kenterbe veri. (Tudom, nem egy mai darab az i3-as, de az i5 az kb egyidős vele.)
Az a vezeték, amiben van áram, pont úgy néz ki, mint amelyikben nincs, csak más a fogása!
-
gyulus08
aktív tag
Esetleg még azt megtudom mondani, akiknek nem megy, hogy mik vannak és hogyan beállítva a gépemen.
13.11b módosított, ezekkel van feltelepítve.
ATK Package: 1.0.0030 illetve előtte 1.0.0023 (ezzel is működött)
Touchpad driver: V11.5.11.3 (Ahogy nézem ez win7-hez való, de tökéletesen működik,illetve a programja mutatja a win8 gesztusukat is.)
Asus USB Charger +: 2.1.5
Energiagazdálkodás/képernyő:
Tudom hogy van itt 1-2 fölösleges, mint pl. az USB Charger, de biztos ami biztos.
Viszont eszembe jutott az is, hogy egy ideig nekem se ment a fényerő állítás, azután egyszer beléptem a Bios-ba és gondoltam kipróbálom az állítását. Ott működött, csodák-csodájára utána win8-on is. Bár szerintem inkább véletlen egybeesés. -
Orlin
addikt
Hogyan kell feltenni?
Nagyon láma vagyok
Azt hittem kapok egy exe filet-t ,de nem.Valaki feltette már?
Van itt egy rar file azt még ki is csomagoltam,de innen mit és hogyan telepítsek?Köszi
LENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Orlin
addikt
Amúgy ezek a driverek sz***l vannak megcsinálva vagy már direkt úgy csinálják,hogy a "régebbi" gépeken ne menjen?!
Mondjuk ezzel csak azt érik el nálam,h nem ilyen gyártóval szerelt gépet veszek legközelebbLENOVO IDEAPAD 5 Pro 16 - Ryzen 5 6600HS, 16, 1000 GB, 16GB, Radeon 660M Graphics, Win11
-
Torry
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
- Lenovo LOQ 15APH8 Gamer Laptop - Ryzen 5 7640HS, 15.6", FULL HD, 144 Hz, 2 TB, 16 GB, RTX 4060 8GB
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Lenovo Thinkpad Pro Dock 40H dokkoló 135W-os tápegységgel
- MacBook Pro A2141 CTO eladó! i9-9880HK (!), 32GB RAM, gyönyörű állapot, hibátlan gép!
- Dell Latitude 5400 Quad Core i5-8365u 8 GB RAM új 256 GB SSD és akkumulátor
- Macbook Pro 14" M1 16gb RAM 512gb SSD 2021
- Asus F415E 14" Laptop
- Újszerű HP Elitebook 840 G7 (256SSD, i5, 16GB RAM)+ ajándék új ASUS gamer füles
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest