Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Gaming notebook topik
- Bluetooth hangszórók
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
Új hozzászólás Aktív témák
-
k_szakal
csendes tag
Visszaolvasgattam kicsit, csak azért elég sok hozzászólás van már a topicban
Így, ezzel a 3400-assal nekem is az a terv, hogy teljes takarítás+új paszta, aztán minimum 1,9-ig felpörgetem FusionTweakerrel, mert alapból még lehet, hogy rosszabb, mint a 3300-as. Ez is érdekes amúgy, hogy amióta monitorozom a teljesítményét, még soha nem kapcsolt be a turbo, szóval ezt is eleve 2,1-en működtetem. Mondjuk már így is melegszik rendesen.
-
-
krypton
senior tag
Azt a mindenit, tényleg működik! 1000 köszönet!
(#7361) Orlin: Tehát telepíthető a 15.7.1 Catalyst Windows 10 alatt, és újból működik a váltható grafikus rendszer? Ez így elég csábító. Ellenőriznéd légyszíves a verziószámot? Eddig a 14.4 volt a legutolsó amin működött.
[ Szerkesztve ]
-
K53TA
tag
Nálam a fényerő állitás müködik.
De nem biztos, hogy maradok a win10en. Persze tudom ez a jövő, ha tetszik, ha nem, de nem hiszek az univerzális driverekben, és sajna ehez a notihoz nincsenek win10 driverek, így csak sejtések vannak, hogy mit rak fel hozzá a win10 és mennyire használja ki a hardvereket.
Viszont akadnak problémák a win10el, de az amár nincs összefüggésben a Noti tipusával.
Off:
Néhány youtube videónál csak hang van kép nincs......
Elöugró ablak az asztalon, amit nem lehet még a feledazkezelöből sem bezárni, csak újra inditással....
Az EDGE nevű böngésző pedig minden csak nem böngésző, szerintem erössen béta verzió még..... -
eroli23
csendes tag
Az optikai iro megvan még, nincs SSD a helyén, bár most 3 hete cseréltem le a régi HDD-t mert tele volt bad sectorokkal, ugye a régi egy WD Scorpio Blue 640GB 5400RPM volt, most pedig WD Scorpio Black 750GB 7200RPM van. Nemtudom menyi plusz hőt termel egy SSD az ODD helyén.
(#7196) HBO2 Hát ugyancsak asus-t szeretnék lehetőleg AMD-s A10-es CPU-val vagy pedig i7 és Radeon Graphics kombó, az Nvidia videokarikkal nem vagyok anyira tisztában, eddig csak Radeon-om volt.
[ Szerkesztve ]
-
eroli23
csendes tag
-
kiscsáko
tag
Én így jártam kb. 1 hónapja. Megérettnek láttam az időt egy hdd formázásra, hát utána nem is bootolt nekem a rendszer. Hiába telepítettem a rendszert az SSD-re a boot fájlok a hdd-re kerültek. A megfelelő telepítő média használatával helyre lehet hozni, csak nekem azt volt nehéz megtalálni
-
Torry
addikt
-
gyulus08
aktív tag
Esetleg még azt megtudom mondani, akiknek nem megy, hogy mik vannak és hogyan beállítva a gépemen.
13.11b módosított, ezekkel van feltelepítve.
ATK Package: 1.0.0030 illetve előtte 1.0.0023 (ezzel is működött)
Touchpad driver: V11.5.11.3 (Ahogy nézem ez win7-hez való, de tökéletesen működik,illetve a programja mutatja a win8 gesztusukat is.)
Asus USB Charger +: 2.1.5
Energiagazdálkodás/képernyő:
Tudom hogy van itt 1-2 fölösleges, mint pl. az USB Charger, de biztos ami biztos.
Viszont eszembe jutott az is, hogy egy ideig nekem se ment a fényerő állítás, azután egyszer beléptem a Bios-ba és gondoltam kipróbálom az állítását. Ott működött, csodák-csodájára utána win8-on is. Bár szerintem inkább véletlen egybeesés. -
Sheld
senior tag
Hozzáteszem, ha a Llano-t felhúzod azonos órajelre, akkor jobb a teljesítménye, mint a Trinity-nek. (Ráadásul a Trinity-t nem is lehet OC-zni, amennyire tudom. A Richlandról mondjuk semmilyen információm nincs.)
Nem tudom off-ba tegyem-e, vagy sem, de a minap találkoztam egy Asus laptoppal, amiben i5-3230m-es proci volt. Az A6-os (3400m), 2.2GHz-re húzott órajellel nagyon halvánnyal volt lemaradva az i5östől. Barátnőm i3-350m-jét már simán kenterbe veri. (Tudom, nem egy mai darab az i3-as, de az i5 az kb egyidős vele.)
-
Sheld
senior tag
Beírtam a keresőbe, h "Asus k53ta elantech touchpad driver" és az asus oldaláról letöltöttem a legfrissebbet. (Ha jól emlékszem, akkor ez is windows 7-re való, de lehet, hogy keverem a hotkey-el.) A lényeg, hogy a legújabb. Amúgy, ha a tálcáról megnyitom, akkor "Asus Smart Gesture" névre hallgat.
-
Torry
addikt
-
gyulus08
aktív tag
De, pontosabban win 8.1-et.
Pedig a másik gépbe csak adatmásolásra raktam, nem is róla bootoltam.Igen tudom, mert esetleg rosszul kezdi a partíciót meg ilyenek, aztán elbutul idő előtt.
BTW: ezóta az incidens óta, semmilyen oprendszert nem hajlandó pendrive-ról bootolni, akármit csináltam neki, csak odd-ről tudok telepíteni.
-
gyulus08
aktív tag
Bár lehet elég csak bios-ban letiltani, az eredmény szerintem ugyanaz.
Illetve valaki okos valószínűleg jobban tudja, de szerintem UEFI bootot érdemes kikapcsolni (ha be van)
mert miután átraktam másik gépbe az SSD-t illetve vissza, valamiért nem volt hajlandó bootolni a gép utána róla.
De lehet csak én voltam a nagyon béna. -
kisza25
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó DELL Latitude 7400 - 2-in-1 -- 14" -- Intel i7-8665U 16GB RAM 256GB SSD Érintőkijelző
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 32/1TB Iris Xe FHD IPS
- Ideapad Gaming 3 15ACH6 27% 15.6'' FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3050 16GB 512 + 1TB magyar vbill gar
- P16 Gen2 16" QHD+ IPS i7-14700HX RTX 3500 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam
- Latitude 5420 27% 14" FHD IPS érintő i5-1145G7 16GB 256GB NVMe ujjlolv IR kam gar