Hirdetés
-
PROHARDVER!
ASUS hangkártyák
A topik összefoglalójában általános információkat és beállítási útmutatót találsz az ASUS hangkártyáihoz.
Új hozzászólás Aktív témák
-
thomasrc
tag
válasz
Acélfarkas #12060 üzenetére
Állást nem foglalok, mert ahhoz még túl új, de megpróbálom leírni mit hallok. Az egyértelmű, hogy van hallható különbség a hangzásban, de kategóriákkal másnak nem mondanám (akkora ugrás utoljára akkor volt nálam, amikor a hagyományos opampokról diszkrétre váltottam).
A fejhallgatóm Audio-technica A990Z.
Ami legelsőre feltűnt a csere után, hogy teresebb a hang. Utána, hogy egy kicsivel részletesebb és tisztább a hangkép, definiáltabb az énekhang. Elektronikus zenékben az effektek jobban elkülönülnek a háttérben, kivehetőbbek a fül számára. Mély tartománnyal operáló anyagokban valamivel erőteljesebb és talán mintha feszesebb is lenne a mély. Úgy összességében öröm újrahallgatni a zenéket, mert más az élmény. Ha egy analógiát kellene mondanom, akkor körülbelül olyasmi történt a hangképpel, mintha akusztikailag lekezeltek volna egy már alapból is jó hangú szobát.
Viszont voltak a listámban olyan zenék is, amikben ezek a különbségek kevésbé jöttek ki vagy pont hogy előnytelenebbül jöttek ki, mivel kifejezettebbek lettek a "hibák". Youtube vlogokat böngészve is most pont egy olyan csatornát néztem, amiben monos hangzású a mikrofon és a teresebb, kifejezettebb hangkép miatt ez a monos hangzás is jobban érvényesül benne. Igazából ami a legjobban észlelhető különbség és mindenen kijön, az a kicsit nagyobb tér. A többi az még rátesz egy kislapáttal, amikor tényleg jó az anyag.
Egyébként ha őszinte akarnék lenni, akkor azt mondanám, hogy ezen a szinten már inkább a fejhallgató upgrade-je jelentené az igazi feljebb váltást, de mivel nagyobb kedvezménnyel kaptam meg a V7-et, úgy voltam vele, hogy végülis miért ne.
Új hozzászólás Aktív témák
- Precision 5480 14" FHD+ IPS i7-13800H RTX 2000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Kedvező ár! Dell Precision M4600 laptop (15,6FHD/I7-G2QM/8GB/320HDD/FirePro/AkkuX)
- Karcmentes, független, Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB /8GB RAM/ Onyx Grey
- Kedvező ár! Dell E5440 laptop (14/i5-G4/8GB/128SSD/Good)
- Meta Oculus Quest 2/3/3S Szemüveg és Kiegészítő Shop
- Gombászkönyvek egyben
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
- Akció! Windows 10 pro OEM licenc kulcs 64/32 bit activation key licensz, liszensz,kulcs
- Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Keyboard Folio hibátlan működéssel garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest