- Milyen monitort vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen videókártyát?
- CPU léghűtés kibeszélő
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Androidos fejegységek
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung LCD és LED TV-k
- Házimozi belépő szinten
-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primordus
csendes tag
Halihó, nekem egy kérdésem lenne az ASUS G750JZ típusú géphemhez:
(Remélem jó topicban érdeklődöm)Még anno kb novemberben vettem meg a lapost, nagyon örültem stb.
Felraktam rá a Win7-et, és a hozzá tartozó drivereket.
Tisztán és símán magas FPS el visz mindent, ahogy az elvárható.
(I7-4700HQ, gtx880m)De bizonyos alkalmakkor, bizonyos játékoknál különösen megfigyeltem, hogy random alapon ledroppol az fps, ami LAG spike formájában jelenik meg. Ergo lefagy a screen 1-1.5 sec re.
Nem tudom kideríteni mi lehet az oka, a videokártya drivert is folyamatosan frissítem+ letöltöttem egy progit, ami minden más drivert is Up to date tart, néztem már bios update et(nem tudom, hogy jól használtma e, remélem igen) de az sem hatott...
És minden esetben olyan játékról beszélünk amit 140+ fps el visz alapon, tehát nem is últerhelt, továbbá ahogy néztem szerintem grafikai beállítástól független, ergo low on is megcsinálja amit high on...
(Dxdiag ban viszont nem jeleníti meg az nvidia kártyát, de ettől függetlenül eszközökben, illetve a rendszeben érzékeli, és használja, gondolom az optimussal van kapcsolatban)
Igazándiból már nincs ötletem, hogy mi okozhatja ezt a problémát...
Ezért fordultam hozzátok, remélem valaki okosabb tud segíteni a problémámon, mert elég kiábrándító így a gép....
Új hozzászólás Aktív témák
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Dell Vostro 5590
- ASUS ROG Zephyrus M16 RTX 3070
- Új Lenovo Thinkpad T16 G2 (Gen2) AMD Ryzen 7 PRO 7840U 16GB RAM 512GB SSD Win11Pro 3 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Air 15 M3 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 500GB Samsung 980 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- DELL PowerEdge R730xd 12LFF+2SFF rack szerver - 2xE5-2680v3,64GB RAM,4x1GbE,H730 RAID v ZFS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest