-
PROHARDVER!
>>>>>G751 hasznos információk, probléma megolások<<<<<
Te is segíts szerkeszteni az összefoglalót! Ha lenne bármi, ami szerinted is jó lenne ha ide bekerülne, ne habozz privit küldeni! /Topikgazda/
Új hozzászólás Aktív témák
-
Primordus
csendes tag
Halihó, nekem egy kérdésem lenne az ASUS G750JZ típusú géphemhez:
(Remélem jó topicban érdeklődöm)Még anno kb novemberben vettem meg a lapost, nagyon örültem stb.
Felraktam rá a Win7-et, és a hozzá tartozó drivereket.
Tisztán és símán magas FPS el visz mindent, ahogy az elvárható.
(I7-4700HQ, gtx880m)De bizonyos alkalmakkor, bizonyos játékoknál különösen megfigyeltem, hogy random alapon ledroppol az fps, ami LAG spike formájában jelenik meg. Ergo lefagy a screen 1-1.5 sec re.
Nem tudom kideríteni mi lehet az oka, a videokártya drivert is folyamatosan frissítem+ letöltöttem egy progit, ami minden más drivert is Up to date tart, néztem már bios update et(nem tudom, hogy jól használtma e, remélem igen) de az sem hatott...
És minden esetben olyan játékról beszélünk amit 140+ fps el visz alapon, tehát nem is últerhelt, továbbá ahogy néztem szerintem grafikai beállítástól független, ergo low on is megcsinálja amit high on...
(Dxdiag ban viszont nem jeleníti meg az nvidia kártyát, de ettől függetlenül eszközökben, illetve a rendszeben érzékeli, és használja, gondolom az optimussal van kapcsolatban)
Igazándiból már nincs ötletem, hogy mi okozhatja ezt a problémát...
Ezért fordultam hozzátok, remélem valaki okosabb tud segíteni a problémámon, mert elég kiábrándító így a gép....
Új hozzászólás Aktív témák
- Ohh Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép Lenovo ThinkPad P15 G2 Tervező Vágó Laptop -75% 15,6" i5-11500H 32/1TB RTX A2000 4GB /1 Millió/
- Szép! Lenovo ThinkPad P53s "Kis Tervező Vágó Laptop" -65% 15,6" i7-8665U 16/1TB QUADRO P520 2GB FHD
- HP 17,3"HD+,core i5 8265(8x3,9Ghz),8-16GB RAM,256-512SSD,nagyon szép
- ÚJ Bontatlan MacBook Pro 14 M4 Pro 12CPU/16GPU 24GB/512GB SSD Magyar billentyűzet Azonnal átvehető.
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB játékkonzol extra kontrollerrel garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 10 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged