Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- Milyen nyomtatót vegyek?
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Milyen SSD-t vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
még nem volt rá időm sajnos de majd meglesz...meg az is hátráltat h elég óvatosan kell bánni az átalakítóval mert ugye egy láb mínuszba vanaztá ha kiveszem nem biztos h ottmarad, szal nem eccerű
de csináld aztá majd én is...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
ahha
én most a vcoret akarom megforralni mer az 1.6 kevésnálad meg sztem a ct-479 hal el nem a procc.bár az is lehet de nálam is azt csinálta h +1-2 mhz és halál.a mod után megyeget.bár abból is van még mit csinálni.majd hétvégén
(felvettelek msn, csak h legyen)...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
3gnél tartok kompival.vízzel 2800 nem stabil750-nelk van esély rá de sztem nem sok.nekem is 760ES van de az se megy sokkal jobban mint a többide minden lehet.én most 2640en használom 1.45v-on.
...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
Achill3uS
nagyúr
akár, mondjuk az 1,9 kicsit sok, ahhoz kompi kő nekemis igy volt, mikor meglett a doti 7800gtx került bele, isteni volt, csak túl drága..
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
jah ez igy van, jo tuninghoz 200-on kell bootolni.. de öö hát 2800-on talán fel fog.. a necces az hogy azt max fesszel kell, utána meg hogy veszed le? bios alol, akkor meg megint restart de hogy indulsz?
ezért vettem én p4c800-at, elegem lett a sok marhaságból"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Achill3uS
nagyúr
felveszel msn-en, elárasztalak software-s szorzóállító, fsb meg ram okosító progikkal
"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- Körvonalazódik az új grafikus API-k iránya
- S.T.A.L.K.E.R.: Shadow of Chernobyl
- EAFC 25
- Házimozi belépő szinten
- Ötletek, javaslatok, hogy még jobb legyen a PH! lapcsalád
- Építő/felújító topik
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Intel Core i7-8700K 6-Core 3.7GHz LGA1151 (12M Cache, up to 4.70 GHz) Processzor!
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 9700K 8mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ, 3év Gar! AMD Ryzen 7 5700X3D 3.0GHz (96MB Cache, up to 4.1GHz) OEM AM4 Processzor!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest