Hirdetés
- Lassan állítjuk a fát, és a hardverek is be vannak csomagolva
- Klasszikus kínai festmények ihlették a Colorful legfrissebb memóriáinak külsejét
- Ultrakompakt Key E SSD-vel jelentkezett a Silicon Power
- Mesterséges intelligenciára kihegyezett mini PC jött az ASUS műhelyéből
- ASUS blog: ExpertBook P5 notebook, a munkagép
- E-book olvasók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SSD kibeszélő
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Samsung LCD és LED TV-k
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
még nem volt rá időm sajnos de majd meglesz...meg az is hátráltat h elég óvatosan kell bánni az átalakítóval mert ugye egy láb mínuszba vanaztá ha kiveszem nem biztos h ottmarad, szal nem eccerű
de csináld aztá majd én is...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
újabb néhány mod látott napvilágot kedvenc átalakítónk nagy bánatára
linket nem adok mert elhalt az xs de fentebb van link asszem.na ott az uccsó oldal.hajrá!valaki csinálja már meg kíváncsi vok h másnak is számít-e anyit mint nékem!!!...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
-
brasil
senior tag
ahha
én most a vcoret akarom megforralni mer az 1.6 kevésnálad meg sztem a ct-479 hal el nem a procc.bár az is lehet de nálam is azt csinálta h +1-2 mhz és halál.a mod után megyeget.bár abból is van még mit csinálni.majd hétvégén
(felvettelek msn, csak h legyen)...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
na megfordítottam egy kondit mer fordítva sikerült feltenni de semmi változás
egy lábam viszont letört de az is visszakerült gyorsan......az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
3gnél tartok kompival.vízzel 2800 nem stabil750-nelk van esély rá de sztem nem sok.nekem is 760ES van de az se megy sokkal jobban mint a többide minden lehet.én most 2640en használom 1.45v-on.
...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
no tisztelt nagyérdemű!sajnos szinte egyedül maradtam mindenki elárult, azt eladta dotennnyét.de sebaj lesz még 1 blogom!
na de a lényeg!megvan a mod első része![link]a procc nem ment feljebb vízzel majd nézem kompival is!aszittem lesz valami de aztán rájöttem h az xsen a srácoknak miért ment jobban a procc.mert lockos voltaz enyém ES tehát szorozhatok össze-vissza így a procc nem is fog feljebb menni mint az eddig kitesztelt dolgaim ami kisit elkeserítő .viszont az fsb a korábbi 250ről 310re emelkedett, a ram 500 helyett 520on hajlandó szaladgálni tanult kolléga szerint xs-en a ct479 kicsit butára sikerült és visszafog mindent.ezek szerint télleg!pár száz ft-ból 50fsb fönek!nem rossz.még ami hátravan az a vcca mod.ez afránya dapter csak 1.5v-ot ad némelyik lábnak, ami az ULV(ultra low voltage) proccok defaultja.a ''sima'' dothan ott 1.8at szeret kapni intel bátyánk szerint.szel annak is nekiugrok a napokban.azt már tudjuk h lehet adni 1.5 helyett bőségesen de egyik emberke tapasztalata szerint a 2.95v már soklapja bánja......az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
vazze...azon agyalám h a proc 1.4v-on 2600on szaladgál...ellenben 1.6on se szeretne 2.8 fölé merészkedni...na ezt nem vágom...2803on már pusztulat
szal biztos megcsinálom a forrasztást de csak jövő héten.ha addig sikerül összeszedni a hozzávalókat......az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
na lassan beszerzés alatt a szükséges cuccok aztán meglássuk h mizu...
[link]...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
küggy bios vagy link.megpróbálom.bár most egyenlőre ramot forrasztunk szicsu kollégával...az ellenállás már megvan de ezzel csak 3.1-3.2v lesz de több mint a semmi
[Szerkesztve]...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
[link]
na itt a cuccok.nekiálltam...
[link]ez itt a blokk, gyárilag egy aquacomputer féle cucc.faragtam rá egy alu lapból fedelet:
[link]
aztán akadt itthon egy tt féle 478as lefogatás ami éppen pont megfelelt:
[link]
na és így belément a dologba a 760ES örülünk meg minden de 2800 fölé nem akar menni a dologsajnos a bh-5-nek kevés a 2.85v szal abból forrasztás lesz vagy ha valeki szerez nekem egy boostert az jó
képeket nem rakok be remélem ráértek kattogni
egyenlőre ennyi...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
-
brasil
senior tag
hi
lassan nekem is megjön a procc.
lesz digit gép aztán este teszek fel én is képeket h hogyan lett megoldva a vízhűtésem a dologra.a kompi is rámegy
amúgy szép munka volt a hűtés is meg a hsz is...az, hogy hagyod, hogy egy hetero, nős férfi borotválja a zacsidat, tesz igazán macsó férfivá!...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 5 7600 (3.8-5.1 GHz, 6 mag, 12 szál, 65 W)
- Intel Core I9 14900KF - 24mag/32szál - Eladó! 150.000.-
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 13700K 16mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12mag 24szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! AMD Ryzen 7 5800X3D 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest