Hirdetés
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- Mini-ITX
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Amazon Fire TV stick/box
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
Új hozzászólás Aktív témák
-
hemo
tag
Azért annyira nem vagyok béna, de régebbi lapokon azért nem volt ennyi állitás, kicsit meglepett.. Utána kell olvasgatni, hogy melyik hid melyik, nagyon ki van azért hegyezve, csak nem működik rendesen
Hát eddig tényleg negativ a tapasztalat
Elmesélem, hogy tegnap felraktam a 0803-as bioszt, hát most vagy én vagyok nagyon béna, vagy a biosz vagy az alaplap szar!
CpuZ ver: 1.83 nem mutatja a fesz változást, 1.072-ön áll állandóan. Bármit állitok ott figyel..
Az everest 3.30.888 meg ha a tuningba lépek azt mondja, hogy 6-os *-ón vagyok és kisebb az órajelem mint a gyári 1600Mhz a 2122 helyett, feszre azt irja, hogy 1.163V- mikor még a közelébe sem vagyok annak.
A biosz feszmérőjével tudtam csak mérni, és minden káoszos
állitok felfele a ramon előtte 2.15V volt például, újrainditom belelépek bios, és azt mondja, hogy pl 2.2 volt helyett mikor felfele mentem lett 1.89, és már nem is indul a monitor,
tehát valahogy minden állitásra más akarna csinálni, és egész máshogy változik...
Ezt változik az órajel változtatásokra is...
Mi lehet a baj? Rossz a 0803-as biosz? A régivel nem próbáltam...
Szerintetek???
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Kitolhatja az LGA1700 élettartamát az Intel
- Gumi és felni topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Óriási ugrás: teszten az ASUS Zenbook A16 és a Snapdragon X2
- EAFC 26
- A nagy Szóda, Szódakészítés topic - legyen egy kis fröccs is! :-)
- Mini-ITX
- Óra topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- Fujitsu U748 i5-8350 8Gb ram, 256GB SSD win11 számla, garancia
- LG UltraGear 34GS95QE-W OLED Monitor! / 3440x1440 / 0.03ms / 240Hz / FreeSync / G-Sync! BeszámítOK!
- AKCIÓ! Lenovo Thinkpad L14 Gen 1 notebook - i5 10210U 16GB DDR4 512GB SSD Intel UHD GraphicsW11
- Apple iPhone 12 Pro Max 256 GB Blue 100% Akkumulátor 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest