- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Azonnali fotós kérdések órája
- Home server / házi szerver építése
- TCL LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rudolph
csendes tag
Sziasztok!
Nagyon köszi, h ''fogadtatok'' a fórumban!
Tehát: Oké...
Akkor kisebb táp megy bele! ( esetleg ha van nektek bevett akkorszívesen fogadok egy-két típus tippet
)
Csak hogy jobban lássátok a dolgot, a vínek semmi köze a gép tápjához teljesen különálló! Csupán a power gomb vezérli, és viszonnt... (kicsitösszetettebb! )
a proci mondjuk E6400... rendben... ( 40-50K
)
Jó meglátás: ''én úgy vettem ki, hogy az ésszerűség keretein belül szeretne összerakni egy frankó gépet, amit jól meg is lehet tuningolni, mindazonáltal nem kell egy kocsi árát kifizetni érte''
Pont erre gondoltam! Szeretnék azért egy igen bika gépet, de ésszerű kereteken belűl!
Tehát továbbra is azalaplap marad a kérdés, mi kell nekem, nem baj, ha KICSIT húzósabb az ár, de azért legyen reális, és jó!
( most biztos sokan röhögtök! én is tom, h ez ritka, de ilyet akarok!
)
Köszi!
Ja a memóriák amit írtam azok ok-k?
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo LOQ 15AHP10 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 7 250 - 16GB 1TB - Win11 - RTX 5060 - 3 év gari
- iPhone 14 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR - AKCIÓ
- AKCIÓ! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4647, 100% Akkumulátor
- iPhone 17 Pro Max Kozmosznarancs - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

)
)