Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
westlake
üzenetére
Másoknál viszont igen, sőt: nem egy, nem két ember emiatt adta el emiatt a Deluxe-ot. A maradéknak pedig jó esetben volt valami módszere, amivel 10-ből csak 1-szer bootolt 1x PCIe-vel a lap.
(OK, ez nem mindegyikre jellemző, de látszik, hogy attól még itt valami nem kerek.)
Úgy látom, ebben a lapban csak az FSB-lyukat küszöbölték ki, amit - bár erről nem vagyok meggyőződve - a C2-es chipset számlájára lehet írni. A CL3, a PCIe 1x, a droop éppúgy megmaradt. (Az lenne az abszolút csúcs, ha kiderülne, hogy az X-Fi kártyákkal sem megy - tervezem, hogy veszek egy ilyet.)
Igaz, hogy ellátták egy csomó tuningopcióval, csakhogy ebből a szempontból nekem a P5B Deluxe is elég lenne, amint a topic elején ezt le is írtam...elsősorban a bugok kijavítását vártam a Commandotol, a tuningteljesítménye csak a hab lett volna a tortán.
Nekem egy ilyen lapra nincs szükségem, főleg, ha 21K-val olcsóbban szerzek egy DS4-et, ami mentes ezektől a hibáktól. (Még PWM-blokkot is egyszerűbb csináltatni rá...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- BONTATLAN DARABOK Corsair VENGEANCE LPX 32GB (2x16GB) DDR4 3600MHz (Beszámítás)
- MSI B360M-PRO-VD / Beszámítás OK!
- Új bontatlan Asus TUF Gaming Z690-plus wifi Ddr 5 eladó!
- Kingston 2x8GB 2400MHz DDR4 / Beszámítás OK! / Akciós Ár!
- 32 Gb Gb G.skill Trident Z Royal Silver 3200 Mhz Beszámitok! (16 Gb-ra bontom igény szerint)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- NVIDIA Quadro P400 2GB GDDR5 PCI-e videokártya
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S24/Samsung Galaxy S24+/Samsung Galaxy S24 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
(OK, ez nem mindegyikre jellemző, de látszik, hogy attól még itt valami nem kerek.)
)