Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
westlake
üzenetére
Másoknál viszont igen, sőt: nem egy, nem két ember emiatt adta el emiatt a Deluxe-ot. A maradéknak pedig jó esetben volt valami módszere, amivel 10-ből csak 1-szer bootolt 1x PCIe-vel a lap.
(OK, ez nem mindegyikre jellemző, de látszik, hogy attól még itt valami nem kerek.)
Úgy látom, ebben a lapban csak az FSB-lyukat küszöbölték ki, amit - bár erről nem vagyok meggyőződve - a C2-es chipset számlájára lehet írni. A CL3, a PCIe 1x, a droop éppúgy megmaradt. (Az lenne az abszolút csúcs, ha kiderülne, hogy az X-Fi kártyákkal sem megy - tervezem, hogy veszek egy ilyet.)
Igaz, hogy ellátták egy csomó tuningopcióval, csakhogy ebből a szempontból nekem a P5B Deluxe is elég lenne, amint a topic elején ezt le is írtam...elsősorban a bugok kijavítását vártam a Commandotol, a tuningteljesítménye csak a hab lett volna a tortán.
Nekem egy ilyen lapra nincs szükségem, főleg, ha 21K-val olcsóbban szerzek egy DS4-et, ami mentes ezektől a hibáktól. (Még PWM-blokkot is egyszerűbb csináltatni rá...
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus Strix Z270f Gaming
- ADATA XPG Lancer Blade 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL48 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY Beast 32GB (1x32GB) DDR5 6000MHz CL36 - XMP/EXPO - 99 hó garancia
- Corsair VENGEANCE 32GB (2x16GB) DDR5 6000MHz CL30 - XMP/EXPO - 120 hó garancia
- Kingston FURY 64GB (2x32GB) DDR4 3600MHz CL18 Renegade Black - 1 év garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 9000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Lenovo ThinkCentre / Dell OptiPlex / Hp EliteDesk mini, micro PC - Számla/garancia
- Apple Pencil gen2
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon G7: i5-8265U I 8GB I 256SSD I 14" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(OK, ez nem mindegyikre jellemző, de látszik, hogy attól még itt valami nem kerek.)
)