- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Melyik tápegységet vegyem?
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Riasztó topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
boygabi_
aktív tag
Sziasztok.Van egy ilyen lapom,benne egy 3200+proci.Megpróbálkoztam némi tuninggal és 225 FSB fölé nem tudok menni mert a win nem bootol be.Szerintem a ramok miatt.Hol lehet visszaosztani a memeket? Mert én nem látom istenigazából.
-
pluhm
aktív tag
Rica!
Hagyjad auto-n, mert akkor marad 33,33-on. Ha 33.33-ra állítod, akkor arányt állítasz! Legalábbis nekem ezt mondta a volt tulaja a kártyának, ő igy használta, bár neki nem volt semmi a pci slotokban. Nekem viszont van egy tuner kártya, ami jól működik a felhúzott proci mellet, úgyhogy valószínű a pci freki marad auto-n 33.33! -
Rica
senior tag
Van egy sokkal égetőbb problémám is: miközben húztam a vga-t, egy kis fagyi, amitől a hangkártyám nem működött tovább a legalsó PCI slotban. Feljebb tettem egggyel, minden rendben. Közben húztam egy kicsit a masinát is, fagyi Sims2 közben, ami a túl szoros memória időzítéseket nem bírja
megadta magát a második slot is. Most már csak a megmaradt utolsóban műxik a hangkártya. Segítsetek léci a láma kezdőnek, mert az utolsó PCI slotot nem akarom haza vágni: a PCI-E 100 MHz-en van. A sima PCI szinkronizálás három lehetőséget kínál: auto, FSB és 33,33 - én ez utóbbit állítottam be. lehet, hogy arányt állítottam be és nem pedig fixáltam a frekit és 38 fölött valahol (230-as FSB-énél) a slot megy tönkre, ráadásul nem is a kártya?
HELP PLÍZ -
Rica
senior tag
Sziasztok! Azóta sem oldódott meg a problémám:
Az mitől lehet, hogy boot-olásnál vár kb 40 másodpercet, mire megjelenik az xp logo?
Szerintetek elképzelhető, hogy nem szeresse a deszka az öreg (5 éves) 40 GB Maxtor vinyót? csak megérzés, de mintha ekörül lenne bibi.
Előre is köszi -
balintka
addikt
A kérdésem az lenne: van most 2 db 512 MB-os DDR400-as GEIL ram-om a gépben. Ha veszek mellé még 2x512 MB RAMot, más márkát (Kingston, PQI vagy hasonlók), menni fog a gép a 2GB rammal hibátlanul? Nem lesznek a ramokkal időzítési gondok? Menni fog együtt a kétféle márkájú ram hibátlanul? A processzor egy A64 3200+ teljesen alapjáraton.
-
_L_
tag
No,36 fok az elviselhető még az nforce 4 ultanak Rev2.0-ás A8N-E-ben?
-
Gabbert
csendes tag
Sziasztok!
A segítségeteket szeretném kérni: szereztem egy ilyen lapot, aminek az volt a hibája hogy bios frissítés közben elment a villany, azután csak fekete kép van. Egy pci-os régi s3 trió kártyával próbálgatom a lapod, mivel még nincs pci-e vga kártyám. A kézikönyvben az áll hogy bios frissítés közben ha történik valami hiba akkor a crashfree funkcióval helyre lehet hozni a hozzá adott cd-ről vagy ha felteszem floppyra a bios fájlt. Viszont csak fekete kép van, hangjelzést sem ad.
Lehetséges hogy régi pci-os videókártyával már nem működne? Vagy esetleg akkor következett be az áramszünet amikor pont nem kellett volna?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
balees
tag
Instant music feature bekapcs, na de miért nem megy? Valaki próbálta már?
Mindent beállítottam a BIOS-ban:
Instant music: enabled
Instant music CD-ROM drive: beállítva a DVD író (más nincs)
Elvileg beteszem az audio cd-t és a gép bekapcsolása nélkül elkezdi lejátszani. Legalábbis ennek kellene történnie...
A segítséget előre is köszönöm! -
Zenesz13
csendes tag
mint például milyen programra gondolsz? mert nem ismerek egyet sem, em nagyon szoktam a biost frissítgetni
csak néha belebabrálok, aztán ha nem jó, akkor reset to default
szerk.:vagy esetleg egy parancssort is megköszönnék, mert megvan az 1.001-es bios verzió a honlapról.
[Szerkesztve] -
Zenesz13
csendes tag
válasz
Krissz22 #1656 üzenetére
azt azért nem hiszem hogy akkor hazavágtam volna valamit, mert mint a híme tojásra úgy vigyáztam
de hát ki tudja... igazság szerint kezd naggyon tele lenni a t*köm. remélem valahogy lehet degradelni a biost, és akkor nyomok egy windows reinstallt, meg mindent újra felrakok aztán hátha... ha úgy sem megy, akkr meg nemtom... lehet, hogy megpróbálok cserélni lapot...
-
Zenesz13
csendes tag
valahogyan egyébként lehet degradelni a bios-t 1.013-ból 1.001-re, vagy valami hasonlóra?
-
Krissz22
senior tag
Üdv!
Leszedni úgy tudod, hogy kiveszed a lapot. A lap hátulján két műanyagot kell összenyomni és áttolni a lapon. Az aktív hűtés azért csak jobb lenne neki...
Esetleg még nem garis? Mert akkor visszaviheted.
Az új hűtő felhelyezéséhez, kell az új hűtő, meg paszta.
A gyári hűtő alatt, valami gumis műanyag is van, ami általában nehezen szokott lejönni. Természetesen azt sem kell vissza tenned majd, az új hűtőhöz. -
RoBos
senior tag
Hello mki!
Ma reggelre sajnos végleg megadta magát a chipset hűtőm, így nerm indul a gépem. Régen olvastam, h ez ennek a lapnak a legfőbb gyengesége, h az nem nagyon bírja a gyűrődést (nov.-be lett volna 2 éves) így is elég sokáig bírta, sztem....
Szal ezt, h lehet esetleg leszedni onnan (megpucolni), ill. régen volt itt róla szó, h lehet vmi másmilyen ventivel helyetesíteni. Aki ezen a procedurán már végigment, legyen oly kedves és segítsen nekem, h most akkor mit hogyan kell venni hozzá, ragasztó, csavar, vagy mi?
Első körbe azt onnan, h lehet leszedni?! A tisztítás segíthet a dolgon, vagy ez csere lesz?
Aktív/passzív hűtő a jobb neki? Pls, help.... Előre is köszi -
-
Zenesz13
csendes tag
válasz
Krissz22 #1652 üzenetére
Az új vga tuti jó, azzal nincs gond, másik gépben is kipróbálttam. Módosítások gyakorlatilag a régi vga (ami mellesleg vadi új volt 2 hetet működött a gépemben és ugyanaz a típus és gyártmány) az újra való cserélése, és a vízhűtés felhelyezése a cpu, chipset, vga blokkokra. ezen kívül minden maradt ugyan az. mindent elméletileg visszaállítottam az eredetire, és úgy telepítettem újra a windowst, persze most nem formáztam a vinyót. És a lan nem működött így sem. (Előtte természetesen működött, de akkor is csak a hálókártyáról és nem az alaplapi csatlakozóról.) Minden alaplapi szoftvert felpakoltam, de a hálózati szoftver csomagban már a legelején is volt egy két cucc amit nem tudott beállítani, illetve telepíteni. Ha kell, hogy mik azok akkor majd megnézem és leírom.
-
Zenesz13
csendes tag
válasz
Krissz22 #1648 üzenetére
az orthost akkor kipróbálom, egyébként akkor nem volt húzva semmi sem, amikor xp-t telepítettem, és csináltam egy cmos resetet is már, de ugyanaz a helyzet. ezen kívül nem engedi azt sem, hogy degrade-eljem a bios-t az 1.001-re és kezdjem elölről a chipset driverrel, majd a biossal... még mindig, ha valami alaplapos alap beállítást akarok csinálni a windowsban, akkor kék képernyő xy hiba miatt.... igazából a kék képernyő nem érdekelne, ha lenne net, mert akkor úgysem állítanék már semmt
(ja és nem engedte telepíteni az alaplapi cd-ről az aiboostert például, valami olyan hiba miatt, hogy az IO nincs telepítve, vagy mi.... --> nekem full kínai a dolog
-
Krissz22
senior tag
válasz
Zenesz13 #1645 üzenetére
Az acélbetétest ejteném. Amúgy is kár lenne érte.
Mikor telepíted az XP-t, meg mikor használnád, akkor húzva van a ram és a proci?
Ha igen és már állítgattál ezt-azt, akkor csinálj egy bios resetet az a tuti. Mellesleg a memóriákat is letesztelheted. Ahhoz nem kell winfos. -
Zenesz13
csendes tag
ja, és ha már itt tartunk, ha 270 fsb-t adok a procinak, akkor mennyi feszt állítsak b manuálisan? mert eddig auton volt. igazság szerint működött, de jobb a tuti beállítás. --> proci venice 3200+ e4 stepping.
-
Zenesz13
csendes tag
Sziasztok!
A következő a konfigom: asus a8n-e alaplap, venice 3200+-os proci, galaxy 7600gs videokari, 2x512 hynix d-43 dc ram, plusz 2 vinyó, floppy és dvd-rom meghajtó. Az egész rendszert most raktam vízhűtésre, plusz a videokarimat cserélni kellett memória gondok miatt...
Probléma:
Amikor beraktam az új (de ugyanaz a típus) vidokártyt, mindennt beizzítottam, a windows a bejelentkezésnél egyfolytában kék képernyővel kifagyott.... ezek után komplett windows reinstall történt, majd feltelepítettem a drivereket az alap cd-kről... ekkor a net már nem működött. gondoltam az előzőleg leszedett 6.65-ös chipset drivert telepítem, sikerült is, de aztán win újraindításnál megint kék képernyő hibaüzenet.... (a hibaüzenet egyszer memória problémára, egyszer driver gondra egyszer meg aráktudjamiatökömre hivatkozik, tehát mindig másra) ezek után nyomtam egy rendszer visszaállítást. próbáltam beüzemelni a netet hálókártyáról de úgy sem ment. nem engedi letiltani az alaplapi csatléakozástJelenleg amikor hozzáérek az internetbeállításokhoz, kék képernyő és restart...
Mi a rákot csináljak????
A bios-t még az előző config alkalmával frissítettem 1.013-ra, de net hiányában nem tudom hogyan csináljam vissza az eredetire, mert ez akadályozza a 6.65-ös chipset driver felrakását...
Szóval ez a problémám, és legyetek szívesek valami tanácsot adni mit csináljak, mert jelenleg az agyamat húzgálom a fülemen keresztül és sóvárogva pillantok az acél betétes bakancsra, hogy megoldja egy életre az alaplap problémáját
(btw volt húzva is a rendszer 270 fsb, 3x ht szorzó és minden ment, kivéve a 3dmark05 kiakadt a felénél, nemtom pontosan melyik tesztnél , mert mindig mentem valamit csinálni közben)
törni vagy nem törni ez itt a kérdés -
Bareee
csendes tag
köszi!
De tegnap beadtam gariba a winyómat. Az vitt erre a lépésre hogy átmentem a haveromhoz aki lehuzta a SATA-s winyóját (320 gb hitacsi sata) feldugta helyette az egyémet (400Gb Samsung sata) és ugyan ugy járt el mint a sajátjánál (ugyanaz az xp, bios beállítások stb) és ugyanugy nem müködött mint nálam.-> Hiba a rendszer betöltése közben.
Várom mit mondanak a szervízben.
Utánna nézek, köszi az ötletet.
más:
Örűlnék amúgy, ha a gyártók száműznék végre kislemezt, a soros- és párhuzamos-portot és a többi ősrégi s***-t ami igyaz 20 évvel ezelött a technika csúcsát képviselte de talán esetleg lenne mód a kiváltásukra....
[Szerkesztve] -
Kommy
veterán
Egy kicsit utánna jártam és az nvidia oldalán is írják hogy kell hozzá a floppy még akkor is ha nincs raid. itt a lényeg belőle:
When OS reads the floppy it will show the following:
NVIDIA RAID CLASS DRIVER (required)
NVIDIA nForce Storage Controller (required)
Both of these MUST be installed if RAID is enabled on the installation port. After
hitting ENTER to select one fo these, you must then hit ''S=Specify Additional
Device'' and then install the other.
If RAID is not enabled on installation drive port, then only ''NVIDIA nForce Storage
Controller'' is required. -
Rica
senior tag
Sziasztok!
Az mitől lehet, hogy boot-olásnál vár kb 40 másodpercet, mire megjelenik az xp logo?
Láthatóan semmi sem történik és nem találok ilyen beállítást a biosban sem.
Köszi,
Rica -
pluhm
aktív tag
-
Rica
senior tag
válasz
Csapi007 #847 üzenetére
Szóval 10 perc keresés után rájöttem hogy az a kábel a gépben van.
Szóval így érdekes értékeket kapok vissza 800-1500-5600 , de 33 alapon és 36 fok TV-zés közben. és semmivel sem hangosabb, nagyszerű.
Szia! Bocs a fázis késésért, de nekem csak ma lett egy ilyen deszkám (a hűtő szintén AC F 64 Pro), amit már most nagyon szeretek, viszont a Te régi problémádat kellene nekem is megoldani és nem világos, hogy Neked hogyan sikerült anno. Tudnál segíteni? Előre is köszi! -
sss
őstag
Alaplapi hangkártya szépen szól egyébként? Mert szereztem hozzá jumpereket.
-
_L_
tag
Na van oitt egy kis gebax
Bővebben hogy sehogyse lehet tuningoln iebben a procimat
(3200+ E4).A másik lapomban ment midnen gond nélkül 2500at,de ebben még 2100at se akar menni
Floppy bekapcsolva,HT szorzót is levettem,RAMokat is lejjebb vettem,de sehogy
-
sss
őstag
Én is bevittem boltba, azt mondtam nekik, h tegyetek rá windows-t ha tudtok...
Ha garis még akkor mondod, h cseréljék ennyi. (Persze garipapírt megnézik.)
De ha elviszed valakihez mindenképp windows próbáljatok rá tenni, mert mondom nálam is a particiónálás/másolás ment rendesen, csak az a fránya windows nem akart felmenni rá.
[Szerkesztve] -
Bareee
csendes tag
Hi!
De lehet hogy gond lesz a winyóval. Majd elviszem egy haveromhoz akinek van sata-ja.
Ha nála se működik akkor megy gariba.
Garit nem tudja valaki, hogy lehet érvényesíten?
Pl: bevinném a ''kékhal''-hoz feldugnák azt mondják nekik müködik -> ~3000ft szervizköltség és nem cserélik. -
Bareee
csendes tag
HI!
Ugy tűnik ettől a ***** ******** floppy meghatjótól nem fogok soha megszabadulni elősször apám miatt kellett, elköltöztem kiszedtem a gépből, barátnőm odaköltözött neki kellett visszaraktam, barátnőm elköltözött 3 hónapja ünnepélyesen végtisztesség meadásával kivágtam a gépből a francba. NEMAKAROM VISSZASZERLNI !!!!! -
Thrawn
félisten
Én a windows telepítő lemezzel szoktam a partícionálást megcsinálni, eddig nem volt vele baj. Ha üres volt a vinyó akkor igen egyszerű a dolog. A lapom nem tudom miért hal meg, de amíg jó volt a SATA-s Samsung volt a rendszervinyó. (nem is volt másik)
sss: ha megfogod a hűtőt és nem égeti a kezed akkor nincs gond, de azért egy kis pasztát beszerezhetnél. Ez a lap nem mér már se fölé se alá (+/- 2 fok szerintem) a procid meg lehet hogy egy kevésbé melegedő darab.
[Szerkesztve] -
sss
őstag
Értem én, h bios-ból szedi, csak régebben talán az ic7-ről olvastam, h többen is írták, h magasabb hőmérsékletet ír ki a valódi értéknél. És ez a 38 fok nekem azért is tűnt kevésnek mert a régi 2500+ sempronom ugyan ezzel a hűtővel hasonló használat mellett is melegebb volt kb. 5-8 fokkal mindig.
[Szerkesztve] -
sss
őstag
De ha a régi vinyódra felmegy rendesen akkor nem lehet, h gond van az új vinyóddal? Mert nekem is az volt, h vettem egy maxtor vinyót azt formáztam, partíciónáltam, másolgattam rá működött rendesen, de amit átraktam másik gépbe rendszervinyónak akkor elindult az xp telepítő, de újraindulás után hibaüzenetet adott. Visszavittem boltba kicserélték gariba (2x is...). Hát igen maxtor... De a harmadikra már felment a windows szépen. De nálad a sata is lehet problémás, ott telepítéskor vmi F5-öt, v F8-at vagy mit kell nyomni meg sata floppy-t berakni azt utána elméletileg működik. De ezt más topikban olvastam valahol keress rá esetleg.
-
Bareee
csendes tag
Hi!
Egyszerün a windows ban (sajátgép ->jobbgomb ->kezelés) csináltam egy 25GB-s rendszert a maradékot pedig ketté osztottam.
Ez elözö winyóimat is igy csináltram de nem volt velük gond (PQMagic ot nem igazán kedvelem mert ahányszor használtam mindig elbaszta a műveletet -> Get Data Back)
A deszkád miben halt meg? (ha jól értettem akor egy Asus A8N-E volt)
Ghostolni nem igazán szeretek. Lehet ez egy régi beidegződés, de egyszer leghostolsz egy szar windowst ész azzal szopsz egy évig mire rájösz hogy nem is a gép szar csak a ghostolt windows.
Akor azt mondod hogy te az ugyanilyen deszkáddal a 200as SATA-s samsungot simán használtad rendszerwinyónak? -
Thrawn
félisten
Nekem ilyen lapom volt (R.I.P) SATA rendszervinyóval. (Samsung SP2004C)
Kipróbálhatod még azt is, hogy a most felrakott rendszert leghostolod, és felteszed az új vinyóra. Így szerintem menni fog, de ha valami miatt megint telepítened kell az macera lesz.
Az új vinyót hogy partícionáltad meg? -
Bareee
csendes tag
Köszi!
Mindenki ezt mondja megpróbálom bár a régi félhalott winyóra sinán felmegy a windows. (annyira halott a winyó hogy néha menet közben leáll, vagy el se indul, Ilyenkor egy-két reset és már megy is, csak egy idő után idegesítő, hogy baszkodni kell vele ezért vettem az új winyót amire meg nem emegy fel a windows, ugyhogy a régire raktam egy újat és resetelgetek)
Olyan ember nincs akinek ilyen deszkája A8N-E van és SATA a rendszer-winyója? -
sss
őstag
Az asus probe által kiírt hőmérsékletnek mennyire lehet hinni? Mert a 3700+ san diego-m egész napos netezés után 38 fok. Jó, nem nagyon volt terhelve, de egy ht-101 hűti paszta nélkül, szal kevésnek tűnik ez az érték nekem. Vagy ezek ilyen nem melegedős procik?
-
Bareee
csendes tag
-
Thrawn
félisten
Telepítéskor nem kell megadni a SATA drivert, csak RAID esetén. Én valami más problémára gyanakszom, ha tuningolt a gép akkor alapon kellene megróbálni a telepítést. Ha még így sem jó akkor egy Memtestet sem árt lefuttatni párszor. Ezt mind meg lehet ismételni egy kiadós CMOS reset után ha még mindig nem javul.
Bareee: Milyen tápod van? Mondjuk nincs agyonpakolva a géped, csak kíváncsi vagyok. -
Kommy
veterán
Hello!
A Windows telepítésekor hozzáadtad a sata vezérlő driverét, mondjuk nem vagyok biztos benne hogy ilyenkor is kell vagy csak ha raidben van de egy próbát megér.
A gyári cd-n van egy alkalmazás amivel meg lehet csinálni , 1db floppy kell hozzá, meg amikor elindul a telepítő még a vinyú kiválasztása elött amikor kiírja F6- ot kell nyomni majd kéri a lemezt.
Reméllem tudtam segíteni.
Üdv Kommy -
Bareee
csendes tag
Hi!
Először is arra szeretnéké kérni mindenki a ki kedvet érez hozzá fizázzon amiért nem olvasom végig mind az xezer hozzászolást. Aki kibirja enélkül csak az olvassa tovább. Bocsánat de semmi időm sincs, a gép szar az életem örültekháza az elmúlt két hétben.
Van egy Asus A8N-E deszkám (amugy fasza).
Vettem hozzá a napokban egy Samsung 400GB-s Sata 16mb winyót.(a régi maxtor kilehette a lekét)
A problámásm az hogy ha windows-t (akár sp1 sp2 x64) kezdek telepítani elindul a telepítő kiválaqsztom a vinyó felmásolja a fájlokat majd azt mondja újraindul. Idáig OK.
DE mikor be akar tölteni azt irja hogy ''hiba a rendszer betöltése közben'' és kakuk.
Probáltam bioszt fissíteni ami tgenap leérhető volt legfisebb az ASUS honlapján azthiszem a 1013 es feraktam de ez sem oldotta meg a problémát.
Tudna valaki segíteni.
Hálás köszönet
ui.:Aki meg fikázik hogy nem olvastam el az tegye, biztos rohadtul ráér.
Azért irtam ide mert bizok az itt fórumozok hozzáértésében és segíőkézségében.Köszönöm -
PalM
tag
Hali!
Megoldódott. Ki lett takaritva rendesen az osszes huto minden es egy uj biost kapott! Most tokeletesen mukodik! -
takeshi
csendes tag
a játék közbeni leállás, ha nemcsak egy bizonyos játékkal száll el, akkor terhelés miatti elszállást jelenthet. első körben achipset hűtést ellenőrizném (ha a processzor hűtés miatt száll el az nem a leírtak szerint történik.)
az egyik legtriviálisabban, hogy hideg levegőt fújsz rá, s úgy játszol. ha tovább bírja mind anélkül, akkor jó nyomon vagy -
-
Kommy
veterán
válasz
matyiGo #1608 üzenetére
1. bios power/hardver monitor ott pedig chip fan speed warning ezt kell disabledre rakni ha van ilyen (mert nekem a8n sli deluxom van)
2. meg nézd meg abiosban , hogy a advenced/onboerd device condiguration/usb configurationban a usb controller és az usb2.0 controller enableden van e, ez csak egy tipp hátha
Üdv Kommy -
matyiGo
aktív tag
Sziasztok!
két parás is előállt a gépben, az egyikre asszem megvan a válasz de azért rákérdek, hátha valaki valami mást sejt a dolog mögött:
1. 'CMOS checksum erroe your computer CHIP fan fail or speed too low'' [link]
2. ez meg az USB-kell van, egyszerüen baszartr egy pár usb csati a gépen, csak az első kettő müxikmég a lapra integrált sem reagál csak az első kettő, gőzöm nincs hogy miért. ha valakinek ismerősek ezek a nyavaják....
-
sss
őstag
Az alaplapi hűtő le van cserélve nálam ilyen legyező alakú zalmanra. De megfogtam és baromira meleg. Ez nem gond?
-
sss
őstag
Mit találtam neked.Remélem phoenix bios-ról van szó.
''Ismétlődő hosszú hangjelzések: A RAM-memória nem megfelelően lett csatlakoztatva az alaplaphoz.''
Ez rémlett nekem is. Szal ram ki, majd vissza, vagy próbáljátok másik rammal. Egyébként itt [link] shaman leírja, h az egyes csipogások mit is jelentenek. -
PalM
tag
szval a kovetkezo tortent.
Mar a gep se indul el, vagy ha el is indulg nagyon neha a bejelentkezo kepnel lefagy!
Megneztunk: Memoriat kulon, masik videokartyaval, és ugy is h lehuztunk mindent (winyo, dvd iro) es semmi.
Kozben kiderult h nem volt bekotve a speaker, es folyamatosan 1 hosszut sipol amig ki nem kapcsoljuk.
Ez milyen hibara utal? sztem az alaplappal lesz vmi gubanc! -
PalM
tag
Az lesz ma majd este irok mi lett! thx az otletet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Kingston FURY Beast RGB 16GB 3200MT/s DDR4 CL16 DIMM INGYEN FOXPOST
- Corsair VENGEANCE LPX DDR4 RAM 16GB (1x16GB) 3200MHz CL16 Intel XMP 2.0 INGYEN FOXPOST
- Kingston FURY Beast DDR5 RGB 32GB (2x16GB) 6000MT/s DDR5 CL36 INGYEN FOXPOST
- ASRock Z270 Pro4
- DDR5 Hibás ramok eladók ha egyben viszed INGYEN FOXPOST+Olcsóbb
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad P15 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I FHD I Nvidia 4GB I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6650XT 8GB Zalman I3 Edge EVGA 550W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest