Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Micro Four Thirds
- Apple MacBook
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Milyen egeret válasszak?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Traptor
aktív tag

-
Traptor
aktív tag
Azt már próbáltam, hogy az ebből kivett chip-be egy másik lap biosát töltöttem be és az a másik lap így tökéletesen üzemelt - ergo a chip jó.
Megpróbáltam fordítva is, vagyis, hogy a másik lap chip-jébe az A7V biosát töltöttem és ezzel a lap ugyanazt produkálta mint a sajátjával.
Számomra úgy tűnik, mintha valami beállítás nem teszene neki de az érdekes, hogy ezt pont a ''helyes'' bállításoknál csinálja. -
Traptor
aktív tag
Sziasztok!
Az alábbi problémával szembesültem:
Vettem itt egy - valószínűleg - bios hibás A7V 133 1.02 lapot.
(Félreértés ne essék az eladó közölte, hogy se kép se hang, tehát nem átverés vagy ilyesmi történt.)
Szóval, bios chip kivesz átrak uniflash -> be az új bios. Jumperek beállítása után bekapcsolás, az eredmény: néhány másodperc után a gép leáll
Ha bármit kiveszek, akkor a megfelelő beep kódot adja és nem áll le. Meg akkor sem, ha nem a megfelelő jumper beállításban indítom.
Aztán a Jumperfree modban egyszercsak elindult. Nagy öröm stb. polcra felrak - mondván a telepítés majd később.
Telepítéshez beletettem még egy ram-ot.. Azóta akármit csinálok a jelenség a már ismertetett:
bekapcsolás után néhány másodperc működés után leáll, ha bármit kiveszek (pl.: ram, vga) vagy a jumpereket rosszul állítom be (a fesz. az mindig automatán van) akkor viszont nem áll le.
Ötlet?
-- Jól bezsíroz és jó messze eldob?? --
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! Asrock 970 Pro3 970 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte GA-Z87X-UD4H Z87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ASUS PRIME H510M-A WIFI ALAPLAP DDR4 - Új állapot, doboz + minden tartozék
- ASUS B650E Max Gaming WiFi alaplap
- Biostar Hi-Fi A85S3 AMD FM2 alaplap. + AMD A6-5400K processzor
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5 2600 8GB DDR4 512GB SSD GTX 1650 4GB ZALMAN T3 Plus Deepcool 400W
- Dell XPS 13 9300 i7-1065G7 8GB 512GB FHD+ 500nit! 1 év garancia
- Dell Precision 3561 Core i9 11950H, 16-32GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! MSI ThinA15 B7VF-449XHU Gamer notebook - R7 7735HS 16GB DDR5 1TB SSD nVidia RTX 4060 8GB
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest