Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Sub-ZeRo

nagyúr

válasz Joshi #4135 üzenetére

Dehogynem. Minden játékban hibátlanul működik a kormány, legyen az bármilyen autós, kamionos és a 7000 Ft-os játékban meg minden klappol, kivéve a manuális váltás H váltóval, egy E30-as BMW-nél... Azt ne mondjátok, hogy gyárilag nem H váltóval jött ki, mert nem szekvenciálissal jött ki...
    50 percet "játszottam" a steam szerint, de az csak annyi volt, hogy a manuális váltót életre leheljem...
    Hát kapják be a készítők... De amit olvastam a steamen is a dolgokat, ott is vannak ilyen gondok embereknél... És akkor nálam van a hiba, nem a játékban. Hát persze, akkor a többi játékban sem múködnének a dolgok, de mennek hibátlanul.
    Bántam már hogy megvettem.. Na de mindegy. Off vége....

Hosszabítót használok, de nem nagy. Kétlem hogy az lenne a baj... Amúgy igen, felbőg a motor, de az autóban nem látom a sebességet. A beállításoknál minden látszik, ha megnyomom a gombokat, vagy a kormányt elfordítom. Az autóbam meg a minden megy, kivéve a kuplung + első sebesség, vagy bármelyik...
    Profile-ban is jó a kormány, meg a race07 után indítottam el a játékot. Restart is volt a játéknak.

Nem a C:\-n van a steam mappa alapból.

Új hozzászólás Aktív témák