Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Sub-ZeRo #4140 üzenetére
App-t úgy teszel ki hogy az egeret kiviszed a képernyő bal szélére, és a kibújó panel ikonjaira kattintva aktíválod-deaktiválod
rakj ki egy olyan app-t ahol látod a sebességváltó helyzetét, addig rákeresek az ilyen problémára, mert több ismerősöm is van aki H váltóval használja, de nem tudok ilyen problémáról, viszont az is igaz, hogy már nagyon régen használják, lehet régebben felmerült ilyesmi.
Az App-k közül amit így ismerkedésképpen ki kellene rakni, az a: pedál, a sebességváltó, és az elektronika kijelzése.
A pedál nem fontos, de most hogy probléma van, jó ha csekkolod...elképzelhető hogy állandó kuplung,..vagy mittomén, bármi anomália van ott látod.
A sebességváltó helyzetének kijelzése nyilván azért kell, hogy egyáltalán beteszi-e sebességbe.
Az elektronika meg csak...abs-kipörgásgátló-drs-edl ezek látszanak.ha a pedálok jól működnek, és sebességbe is berakja, akkor a kuplung felengedésére el kell induljon.
Nekem sajnos csak szekvenciális botváltóm van, és nem is vagyok otthon (rokonlátogató)...de addig olvasgatok hátha.. -
válasz
Sub-ZeRo #4140 üzenetére
Ha a hosszabbítóval megy a többi játék normálisan, akkor nyilván nem az a baj, mert akkor semmi más se menne normálisan. Nekem is G25-öm van, de nem csinált ilyet soha. Végignyomkodtam még tavaly ilyenkor a kalibrálást kezdésnél és azóta megy.
AC fórumon azt írják, hogy ha valami nem kerek, érdemes megpróbálni kitörölni a documents and settingsből az AC mappáját és elölről kezdeni minden beállítást (nem kell minden szarságért újratelepíteni a játékot, ez kicsit gyorsabb). Egy integrity checket is rá lehet esetleg előtte/utána engedni.Btw egyéb gombok működnek a váltóházon amikor már a játékban vagy?
-
Joshi
titán
válasz
Sub-ZeRo #4140 üzenetére
Nem tudom de nekem valahogy úgy tűnik hogy user error lesz, sajnos látatlanba nem nagyon tudok többet segíteni. Nekem is G25 van de nekem van külön egy TH8-as váltóm én azt használom nem a G25 váltóját.
Szerintem az újratelepítés lehet hogy segítene azt még próbáld meg, ill a hosszabbító kábelt iktasd ki próbaképpen. Fontos hogy minden zavaró tényezőt kizárj különben nehéz lesz megtalálni a probléma forrását.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Kuponkunyeráló
- Mobil flották
- A Bosch szerint Európának nem kellene az AI-t a halálba szabályozni
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Panasonic LCD és LED TV-k
- iPhone topik
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Microsoft Excel topic
- További aktív témák...
- Legion 5 16IRX9 16" QHD+ IPS i5-13450HX RTX 4060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LG UltraGear 27GR95QL-B LoL Edition OLED Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 0.03 ms / G-Sync!
- XPS 14 9440 14.5" FHD+ IPS Intel Ultra 7 155H 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Thinkpad X13 Gen4 13.3" FHD+ IPS i7-1365U 16GB 512GB NVMe ujjlolv gar
- Asus RTX 2070 Super OC 8GB GDDR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude 5400 - i5-8GEN I 16GB I 512SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Crucial 240GB SSD eladó
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged