Új hozzászólás Aktív témák
-
nubreed
veterán
válasz
rumkola #1079 üzenetére
5: ha valakinek ez a stílusa simán meg tud csinálni egy helyszínt lopakodva, türelemmel, az odesseyben és az originsben sem volt ez semennyivel jobb vagy rosszabb szvsz. Egyébként pedig itt vikinkeg vagyunk, a lopakodás jutna legutoljára eszembe.
Ennek a játéknak sokkal jobban áll a nem lopakodós harc stílus.
#1085 WATERDACA: A skill tree számomra egy logikátlan katyvasz. És hiába nyomtam hard -on, nagyon hamar overpowerddé váltam. Ez lehet hülyén hangzik, de szerintem túl gyorsan fejlődik a karakterünk.
A játék grafikájával kapcsolatban kettős érzés van bennem. Távolról nagyon szépnek tűnik, főleg a fényhatások gyönyörűek, az angol őszre hajazó táj gyönyörű, de ha bármire ráközelítesz akár csak kicsit is, látszik, hogy tele van alacsony felbontású elmosott textúrákkal. Ebben sok, sokkal régebbi játék ezerszer jobban nézett ki. Ki kéne, hogy adjon már az UBI egy high res. texture packot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ukrajnai háború
- PlayStation 5
- Futás, futópályák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Jövedelem
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Projektor topic
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Logitech MX Magyar Business Windows Edition HU Átalakítás és testreszabás / mx keys
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest