Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Rasiel

    senior tag

    válasz DeathAdder #1788 üzenetére

    "Mégis ti ezt hogyan vittétek végig?"
    Én sehogy. Anno megjelenés után belekezdtem, viszont nem vitt rá a lélek, hogy teljesen végigjátszam. Pedig én nem temettem annyira, mint akkoriban több helyütt tették azt fórumozók. Ugyanakkor nem tudott annyira lekötni, mint pl. az előző rész, tehát a Black Flag. Az igazsághoz hozzátartozik, hogy - tetszik vagy sem - ezért sem gondolkodtam a megvételén és virágbolti verzióval játszogattam vele.

    Gépigénye sajnos megvan, viszont az általad említett Syndicate-hez már valamivel combosabb vasra van szükség. Tény, hogy sok volt rá a panasz ebből a szempontból, viszont a készítők valamelyest tudtak javítani rajta patchekkel ilyen téren is. Én egy i5-2500K@4,2GHz, 8 GB RAM, GTX 780 3 GB nonOC kártyával öltem bele jó pár órát, tehát valamilvel erősebb gépen próbáltam. Nekem már az alapverzióval sem volt bajom, javarészt 40-50 FPS között ment 1920x1200-ban, Ultra grafikai beálíltásokkal és FXAA élsimítással. Az ominózus Notre Dame-i templomnál a nagy tömegben, ha emlékeim nem csalnak speciel be-beesett 40 alá. Egyébként egyedül az átvezető videóknál voltak problémák az alapjátékkal, mert nem egy esetben 20-25 FPS-em volt, de a későbbi patch-ekkel - ha jól emlékszem - ez megoldásra került.

    Ergo a nálad fennálló szituáció nem normális, mivel a géped megvan ahhoz, hogy - ugyan kisebb kompromisszumokkal - futtatni tudd a játékot. Nem LOW-on, mert az vicc egy 4 GHz-re tuningolt i7-920-tól, illetve egy GTX 770-től. Tény, egy 780 azért lényegesen erősebb a 770-nél, de ez akkor sem normális. Elsődlegesen azt nézd meg, hogy a GPU használatod hogyan alakul játék közben, az sok mindent elárulhat.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák