- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Projektor topic
- Bluetooth hangszórók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Amazon Fire TV stick/box
- Ingyen szoftverekkel teszi vonzóbbá a processzorait az Intel
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Azonnali notebookos kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Snoop-y
veterán
válasz
Héraklész #4196 üzenetére
Nincs olyan fegyver amit erdemes igy csomagban megvenni.
A jatekkal kapott ubisoft creditet koltsd a Bighorn Bow-ra 150cr (ez egy glitched item 1.5x szerezi a warrior score-t ez kesobb lesz fontos karakterepitesnel kb a jatek kozepetol)
Hector Harpe kardot majd tartsd meg (ez nem annyira lenyeges lehet ugyanolyat talalni ha esetleg elfelejted) -
tibaimp
nagyúr
válasz
Héraklész #4196 üzenetére
Én az ilyen pimp dolgokért nem adok pénzt, de ez én vagyok!Illetve, amikor elkezdel vele játszani, úgy is találsz majd páncélt, meg fegyvert, tömkelegével, gyanítom jobbat is, mint amit így kapsz!szerk: most nézem, hogy a Delux pack olcsóbb, mint a Gold, meg mintha az nem tartalmazná a DLC-ket, szóval az nem jó! A Gold-ot vedd!
-
tibaimp
nagyúr
válasz
Héraklész #4194 üzenetére
Én annó a Gold verziót vettem meg, ami tartalmazta a Seasson Pass-t is, de ez így volt jó, mert így akkor adták hozzá ingyen a Assassin's Creed III Remastered-et, így lett meg a 3. rész az AC-kból! Én úgy látom, most is így van még. Ha nem kell a 3. rész, akkor a két DLC-t vedd meg, azok nagyon megérik az árukat, plusz új területek, nagyon sok küldetéssel, tovább lehet fejelszteni a karaktert, több +10 óra játék! A két DLC:
- Legacy of the First Blade
- The Fate of Atlantis
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest