Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Megnéztem ilyen ps4pro meg pc max set. játékmenetet, valóban nem vészes a különbség !
Mondjuk HDR lehet itt és ott is, persze ha van megjelenítő hozzá. meg valódi is.
Egyébként élesség meg textúrák ( távlati domborzatnál, inkább ) és árnyékok amit kivettem, a pc javára. Meg frame esetleg.Mondjuk én még kifejezetten csúnya dologgal nem találkoztam, leszámítva hogy tüzet felhőt pixelesnek találtam, pláne ha felraktam élesítést, meg némely távlati domborzatra is igaz ez.
De AA és DoF On , sharp kivéve reshadeből....így lágyabb lett az egész, természetesebb nekem, szebb, effektben is. ( Reshadeből csak kamu HDR maradt meg )
Egyébként ha a felhőt bírja a gép, az nagyon jól tud kinézni....tegnap is csak néztem ahogy jött a vihar, és gyülekezett a sötétség odafenn.De a méregetést, meg kinek mi tetszik mi nem ésatöbbi, be is fejeztem. csúnya világ ez.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Gigabyte B450 R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660Ti 6GB Zalman S2 TG Zalman 500W
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest