Hirdetés
- Októberben kerülnek legacy státuszba a régebbi GeForce VGA-k
- A konkurens hardvereken is működőképessé tette az XeSS 2-t az Intel
- Rengeteg monitor kapott G-Sync Compatible hitelesítést az új GeForce driverben
- Kinyitja a pénztárcáját az Apple, hogy behozza a nagy lemaradását
- Kína bekérette az NVIDIA-t, de szerintük nincs hátsó kapu a chipekben
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bird
addikt
Csatlakoznék én is a topikhoz.
XO X-en kezdtem el játszani, korábban AC szűz voltam.
Jelenleg lvl 20 az aktuális szintem. Ez a játék valami félelmetesen jól sikerült, egyszerűen beszippantott és azóta nem ereszt. Három nap és 20 óra kellett, hogy a játék 30%-nál járjak.
A negyedik szigeten, a metropoliszban vagyok jelenleg. A harcrendszer, a skillfa, a hajócsaták (korábban ettől féltem) is nagyon tetszetős. A párbeszédes részt én kihagytam volna uborkáék helyében... Sokszor erőltetettek és sablon jellegűek a párbeszédek. Nem érzem ettől az rpg jelleget... A ránk vadászó zsoldosok kellően táposak, a játék ezen része is nagyon tetszik. A loot rendszerre egy rossz szavam nem lehet. Remélem 80 óra játékot követően is ez lesz a véleményem... Mondjátok, hogy nem fullad ki!
Új hozzászólás Aktív témák
- Felújított laptopok számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- 512GB 2230 M.2 PCI-E NVME SSD BAZÁR - Samsung, SK Hynix, Micron, WD - STEAM DECK
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 7 5700/5800X +RTX 5050/5060/5060Ti/5070/5070Ti +16-64GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Monitor Adás-Vétel-Beszámítás-Csere
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2954
- LG 34WQ75X-B - 34" Ívelt IPS Panel - 3440x1440 2K QHD - 60Hz 5ms - FreeSync - USB Type-C 90W
- Beszámítás! Apple iPad Pro 11 2024 1TB WiFi + Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest