- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- iPad topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Házimozi belépő szinten
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- Apple MacBook
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Perzeusz
tag
Mint írtam, új gépet raktam össze. (részletek adatlapomon). Nem akarok semmiféle tuningot, csak, hogy legyen egy korszerű, gyors gépem. (tudom, akkor minek vettem Taichit
... mert tetszett)
Ahhoz, hogy a RAM-ok a gyári megadott órajelükön fussanak, mit kell tennem? Mert Biosban próbáltam átállítani, sőt át is állítottam a 3200 MHz-re, de a diagnosztikai progik (Aida64, v. a UserBenchmark) szerint továbbra is 2133 MHz-en mennek.
Másik problémám: lásd előző hozzászólásom
Jelenleg bekapcsoláskor egy fekete képernyőn jelenik meg egy csomó szöveg. Azt hogyan tudom mellőzni? Akkor inkább az ASRock logót nézegetem.szerk:
Sub-ZeRo : Igen, újra raktam a régi SSD-re. HDD-t is teljesen gyalultam, újra formáztam. Került bele egy 500 gigás Samsung EVO 860 m.2 SSD is amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi Mi Box androidos médialejátszó 4K és HDR támogatással
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Úgy tűnik, végleg kiszervezte telefongyártását a Sony
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- iPad topik
- ASUS routerek
- Kötelező újdonság kerül a telefonok dobozába e hónaptól
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z270G GAMING WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Crucial Ballistix Sport LT 32GB (2x16GB) DDR4 3200MHz
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B85M Pro4 B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PLUS GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest