Új hozzászólás Aktív témák
-
Perzeusz
tag
Mint írtam, új gépet raktam össze. (részletek adatlapomon). Nem akarok semmiféle tuningot, csak, hogy legyen egy korszerű, gyors gépem. (tudom, akkor minek vettem Taichit
... mert tetszett)
Ahhoz, hogy a RAM-ok a gyári megadott órajelükön fussanak, mit kell tennem? Mert Biosban próbáltam átállítani, sőt át is állítottam a 3200 MHz-re, de a diagnosztikai progik (Aida64, v. a UserBenchmark) szerint továbbra is 2133 MHz-en mennek.
Másik problémám: lásd előző hozzászólásom
Jelenleg bekapcsoláskor egy fekete képernyőn jelenik meg egy csomó szöveg. Azt hogyan tudom mellőzni? Akkor inkább az ASRock logót nézegetem.szerk:
Sub-ZeRo : Igen, újra raktam a régi SSD-re. HDD-t is teljesen gyalultam, újra formáztam. Került bele egy 500 gigás Samsung EVO 860 m.2 SSD is amúgy. -
Perzeusz
tag
válasz
zolisx4 #6322 üzenetére
Hali!
Nekem is ez lenne az egyik problémám. Most raktam össze egy új gépet, és lassabban bootol be a Windows, mint a régi (5 éves) gépemmel. A Win egyébként ugyanazon a meghajtón van, mint eddig. (egy 120 GB-os SSD-n). Én Biosban kikapcsoltam a full screen logót, így talán gyorsabb lett valamivel.
Új hozzászólás Aktív témák
- Eredeti játékok OFF topik
- DOOM: The Dark Ages - Bemutatkozott a Cosmic Realm
- Autós topik
- Elektromos cigaretta 🔞
- Mini-ITX
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Autóhifi
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- További aktív témák...
- Realme 7i 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI PRO Z690 i7 14700K 64GB DDR4 2TB SSD RTX 3070Ti 8GB Fractal Design Meshify C CM 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest