Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsolt802
csendes tag
Sziasztok!
Valakinek nincs egy felesleges m.2 ssd lefogató csavarja Bp-en vagy közelében? vettem használtan Asrock alaplapot hardveraprón, de nem volt benne a csomagban.. most meg vagyok lőve csúnyán nem tudom mit kezdjek vele
b450m pro4, de gondolom asrock alaplapoknál egyforma van
pls help
-
top3
tag
Ennyit találtam (google fordító) :
Ha SATA3_0 vagy SATA3_1 van használva, M2_1 a foglalat le lesz tiltva
-------------------
Az M2_1 a rendszer NVME (M.2 ultra) csatlakozója .
A kérdés finomodik : az M2_2 portot (SATA M.2) kell átirányítani a fenti 2 kivételével bármelyikre .(SATA3_0 SATA3_5 csatlakozik a lapkakészlethez, és SATA3_A1_A2 csatlakozók csatlakoznak az ASMedia chiphez) .
-
-
-
top3
tag
Sziasztok .
Adott egy X370 Taichi lap , két M2 foglalattal .
1., NVME
2., SATA
Ha mindkettőbe teszek ssd-t , a win10 telepítő (pen-ről) végtelen ciklusba kerül az általam kért beállítással (1/2 napot szívtam vele) .
VC jelentése : win10 telepítő elindul - NVME drive kiválaszt -- fájlok másolása megtörténik - újraindul - win10 telepítő elindul ....
A staás drájvra működik a telepítés .Kérdés : a fentiek alapján csak úgy tudok az NVME meghajtóra telepíteni , ha kiveszem a satás m2 meghajtót , le tudom-e ezt tiltani (nem akarom 1/4 évente szétszerelni a gépet egy clean installhoz) .
Thx . -
-
szeva000
addikt
válasz
Pancsermeste #7490 üzenetére
1monitor vagy tv van rákötve? az is okozhatja, ha kettő van ráakasztva.
-
Pancsermeste
őstag
Igen, azt már próbáltam, de mivel nem az enyém lesz a gép, nem akarom bekapcsolni a fast bootot, nehogy ne tudjanak majd belépni bios-ba.
Jó dolog a boot menü, de bőven elég lenne, ha csak 1 másodpercig jelenne meg.
Mondjuk sokkal zavaróbb a menüig tartó kb. 7 másodperc síri csend. Ez nagyon furi nekem, gondolom ilyenkor inicializálja a perifériákat, de azért adhatna közben is valami képet, életjelet. Már azt hittem, valami baj van, hogy nem indul a gép. -
szeva000
addikt
válasz
Pancsermeste #7488 üzenetére
Biosban, a boot opcióknál van olyan, hogy fast boot vagy ultra fast...valamelyiket állítsd be.(ennél a lapnál nem tudom melyik van,de tuti lesz benne az egyikből)
-
Pancsermeste
őstag
Sziasztok!
Asrock B450M Pro4, benne 3100 proci és 1050 Ti VGA. Bekapcsolástól a boot menü megjelenéséig kb. 7 másodperc. Ez idő alatt nem is ad ki a VGA videojelet, legalábbis a TV no signalt ír ki.
Ez mitől lehet? Lehet ezt gyorsítani?
Ezután a választó menü is vagy 5 másodpercig van jelen. Ezt is jó lenne rövidíteni.
Utána a win már 3 másodperc alatt betölt SSD-ről. -
nobela
senior tag
Sziasztok,
Ezer éve AsRock lapjaim vannak, most egy B460M Pro4-et néztem ki egy 10400F alá.
Van esetleg valamilyen ismert problémája, vagy ajánlott ez a típus?
-
szeva000
addikt
válasz
fireman123 #7485 üzenetére
Ezértr is írtam az optikait, ha ki tudnád próbálni, akkor egy átalakító is elég lenne, ha az megy. és maradhat minden.
Egy ilyen pl: [link]
(most nézem...skype...így viszont mikrofon bemeneted nem lenne.. ) -
fireman123
őstag
válasz
szeva000 #7484 üzenetére
Köszi, hát ennyire nem vagyok jártas ezekben, hogy a BIOSba bele merjek nyúlkálni
. Lehet veszek egy olcsó usb hangkártyát, igazából csak Skype miatt kellene, nincs különösebb igény, így lehet elengedem ezt a dolgot. Eddig jó volt, nem tudom mi történt egyik napról a másikra, nem hinném, hogy valami elállítódott, inkább valszeg elromlott a kártya rész.
-
szeva000
addikt
válasz
fireman123 #7483 üzenetére
Még van egy ötletem...HD audio-nak írja...a biosban a chipset preferenses-ban (legalább is ha jól emlékszem az a menü neve), nézd meg, hogy az audio beállítás miként van, nem e ott van valami bibi. Külön lehet előlapit is beállítani, próbáld meg kikapcsolni, és úgy. Régebbi lapoknál lehet van ac97 beállítás is... jobb ötletem nincs, esetleg ez segít és valamelyiken elindul.
esetleg optikain ki tudnád próbálni? Ha ott sem jön ki semmi, akkor tuti a halott az alaplabi kártyád. -
szeva000
addikt
válasz
fireman123 #7481 üzenetére
A monitorral ne foglalkozz, az hdmi-n kapja a jelet meg.
Próbálj meg egy realtek drivert frissíteni, de lehet tényleg behalt a hangkártya.Mindenféleképpen analóg kimenetet használd. A beállításokban nézd már meg a speciális fülnél, hogy milyen bitráta van beállítva, az is lehet gond. Vedd vissza 16bitre és 44kHz-re -
válasz
fireman123 #7479 üzenetére
Vezérlőpult, hangoknál és ott megtalálod.
-
nesa
veterán
válasz
fireman123 #7477 üzenetére
Szerintem valamiért átlát a hang HDMI re, rakd vissza.
-
fireman123
őstag
Sziasztok, a gépemben Asrock B75 Pro3 alaplap van, egyik napról a másikra nincs hang, a hátsó kimeneten sem és az elsőn sem. Nem vagyok egy guru, amit a neten találtam ellenőrzési lehetőséget azt végigcsináltam, ....új illesztőprogi stb. ...végül rendszer visszaállítás is, ...de nem jutottam eredményre, úgy gondoltam, hogy tönkrement az integrált hangkártya. Ekkor észrevettem, hogy a 7 éves LG 23MP68VQ monitoromon is van egy fejhallgató kimenetet, .....és abba dugva a hangszórót van hang.
A kérdésem, hogy a monitor kimenetére valahogy az alaplapi hangkártyáról jut el a jel (és akkor az nem adta meg magát, vagy külön hangkártya lehet a monitorban? (lehet hülyeséget kérdezek, de nem értek hozzá)
Illetve esetleg van-e valakinek ötlete, hogy mit ellenőrizzek még le az alaplapival kapcsolatban. ....végső esetben tudnátok-e bevált usb-s hangkártyát javasolni, nincs nagy igényem, csak szóljon valami, főleg skype-hoz lenne használva) -
szeva000
addikt
Hi!
Ma összeraktam egy Z490 extreme 4-I5 10600kf párost.
Valakinek lenne hasonló és tuningban tudna segíteni a beállításokat belőni? -
-
-
Igen. Van egy olyan beállítás is hogy az IGP-t is akarod-e használni.
Cmos resetnél ennek alapbeállítása hogy nem használja. Nem foglal le ramot se hozzá. De manuálisan lehet engedélyezni, ha célirányosan ki tudod használni a nagy számítási teljesítményét. Ekkor win feladatkezelőben 2db gpu szerepel, normál esetben csak 1db gpu van ott. -
nesa
veterán
Sziasztok, adott egy asrock 960GC-GS FX
Minden frankó a cuccal egy apróságot leszámítva, hogy számomra lehetetlen letiltani az integrált VGA-t, benne van egy r7 250 és lehetetlen a catalistot telepíteni végig megy a telepítés és nem történik semmi, végül úgy tudtam feltolni a drivert hogy eszközkezelőben irtottam ki az integrált VGA-t, és így végre felment driver, na de így minden indulásnál újra látja.Biosban pci-e re van állítva, ha auton hagyom lecsíp 256MB magának, így még a legjobb, ugye ha magam adok neki 32mb így csak ennyi hiányzik a 8gb bol, egyszerűen ebben a szegényes biosban nincs éghetetlenség a kikapcsolásra én nem találom.
Létezik valami titkos bios menü PL mint a gigabyte lapoknál a ctrl+F1?
-
Joker88
őstag
Adott egy [Asrock Z87 Extreme3] alaplap.. Lett a házban lévő ventikhez egy ilyen [DEEPCOOL FH-04 4 portos ventilátor elosztó] ,aminek a csatlakozója 4 PIN-es. Az alaplapon lévő 4 PIN-es csatlakozóba ha rákötöm,fullon pörögnek a ventik amik vannak az elosztón. Azonban ha a 3 db 3 tűs csatlakozóhoz teszem, a BIOS-ban szabadon állíthatom a sebességet,ezáltal hogy halkabbak legyenek a ventik.. A kérdés az,hogy a 4 tűs megoldásnál miért nem szabályozza az alaplap?
-
vatomi
aktív tag
Sikerült már bárkinek Asrock lapon a Polychrome szoftverrel vezérelni Asus Aura Sync vga RGB-t? Szeretném ha szinkronban lennének az alaplapra kötött ventikkel
-
Permet Elek
senior tag
válasz
Permet Elek #7463 üzenetére
Megoldottam. Nem volt neki elég a sima kilépés. F10 el kellett kilépnem a bios-ból.
-
Permet Elek
senior tag
Sziasztok. Adott egy Asrock B460M-HDV alaplap. A problémám. Bios-ba megadom a pwm-es ventilátoroknak a profilokat. Elmentem. De ahogy újraindul a gép, minden beállítást elfelejt. ugyanez a szituáció egy ASROCK B365M Pro4-F alaplapnál is? Tud valaki valami megoldást?
-
brembo
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy FM2A88X Extreme4+ lappal szerelt HTPC-ként használt gép, amin most újratelepítettem a a windows 10-et. Az erősítő a hdmi-n keresztül kapja a jelet, erről veszi le a hangot is. A telepítést követően azonban nem volt hang, így külön feltelepítettem az alaplap driverét is. Most van hang, de hdmi-n keresztül csak 2 csatornás hang jön, sehogyan nem tudom átállítani, hogy az erősítő megkapja a digitális jeleket (DD, DTS, stb.). Találkoztatok ilyennel? Hogyan tudom megoldani? -
lacibacsi
addikt
Üdv!
B450-Pro4 alaplappal kapcsolatban lenne egy kérdésem.
Kikapcsolás után, ha nem áramtalanítom a gépet, az USB-s billentyűzet és egér világít.
Biztosan nagyon hasznos dolog ez valakinek, de én azt szeretném, ha kikapcsoláskor minden periféria IS kikapcsolna.
Van erre valami szoftveres megoldás? Néztem a BIOS-t is és Win alól is próbálkoztam, nem találtam megoldást...Köszi!
-
-
V60
aktív tag
Sziasztok!
Adott egy ASRock B365M-PRO4 alaplap amiben most 2400-as ramok vannak, 2666-ot szeretnék bele de az istennek sincs eladó a ramoknál mostanában. Ha nagyobbat teszek bele pl. 3000 vagy nagyobb azt kezeli még majd?
Válaszokat előre is köszönöm
Üdv Zola -
diablo30
csendes tag
sziasztok van egy Fatal1ty 990FX Killer nem akar müködni hiba nem ad képet videokártya jol müködik másik két lapbban memoria is müködik másik lapban proci is jo ddr3 1600 ram 4 gb videokártya nvidia gf 460se proci amd fx6300 mi lehet a lap baja és hogy lehetne javitani válaszokat köszi
-
konci79
őstag
válasz
Sub-ZeRo #7448 üzenetére
Nekem anno azt írta az ASRock support, hogy azért írják oda, hogy feleslegesen ne frissítsenek az emberek, mert nem ad semmi pluszt nekik az új BIOS. Én pl. kipróbáltam az 5000-es cpukhoz való Bios-t a 3200G-vel, működött rendesen, de kevesebb opció volt benne, így visszatértem egy korábbihoz.
-
válasz
torma1981 #7447 üzenetére
Szia
Neked Pinnacle van és nem ajánlja, hogy ezzel a procival frissítsd le a 4.50-re.
Szóval neked most kellene egy Picasso proci és azzal frissíteni a 4.50-re.
Jöhet a nagy proci és kész is.
Nem tudom mi a hátulütője ha a 2600-al frissítenél egy új bios-t, de valamiért írja az Asrock. -
torma1981
veterán
Sziasztok.
Van egy AMD 2600 ((Pinnacle Ridge) + Asrock B450 Pro4. Ebben szeretnék procit cserélni. Most ehhez kell Bios update.
A bios verziók mellet írja mihez nem ajánlják. Most ez mit jelent? Pinnacle Ridge a proci ahogy nézem. Most ahogy írják csináljam meg a frissítést, de nem ajánlják, hogy 2600-as procival használjam tovább?
*ASRock do NOT recommend updating this BIOS if you are going to use Pinnacle, Raven or Summit Ridge CPU on your system.
*Before updating this BIOS, please also read the description in previous BIOS version.4.50 már fogadja a 5xxx-et. Ha jól értem akkor pl 3700x-hez vagy 5600x-hez (oda kell is a 4.50) nyugodtam frissíthetem a legfrissebb biost? Mivel az Matisse. 5600x meg Vermeer.
A lényeg, hogy csak akkor frissítsem, ha már megvan a CPU? Akkor is lehet, ha 3700x van bent, de mivel az alap gyári bios van rajta, nem ismeri a 3xxx szériát. Úgy is lehet vagy csak ha a 2600 van bent? Sosem csináltam még bios frissítést.
-
Vigilante
őstag
válasz
Sub-ZeRo #7433 üzenetére
Pont ettől kímélném meg magam.
Mert, ha új Win, akkor mindennek mennie kellene.
Egy több éves rendszernél meg gondolhatjátok mi minden maradhatott. Eddig, ment az intel-es X99-es lappal. DDU-val- nem lehet egyéb drivereket is leírtani, vagy van más program, ami pl az intel-es driver maradékokat leirthatja a rendszerről?
-
-
ChRiS_RS
aktív tag
Még némi infó: usb-ről simán lehet bootolni és olyankor telepítéskor látja is a meghajtókat, de telepítés után már nem tudok boot-olni, mert ugye "nincs miről".
-
ChRiS_RS
aktív tag
Sziasztok,
számomra merőben új problémával küzdök.
Adott egy ASRock A520M PRO4 alaplap, AMD Ryzen 5 PRO 4650G, benne egy M.2 PCI-E SSD-vel, és két SATA-s merevlemezzel.
Az UEFI gond nélkül látja a csatlakoztatott eszközöket, azonban a Boot eszközöknél egyiket sem ajánlja fel. Az ultra fast boot nincs bekapcsolva, és a CSM sem... mit kell még beállítani?
Segítségeteket előre is köszönöm! -
Vigilante
őstag
Üdv, egy Asrock X570m-el gazdagabb nem rég. Egy kérdésem lenne viszont: Telefonomat az istennek nem akarje felismerni adatkapcsolat üzemmódban, csak kameraként beállítva, úgy pedig minden gond nélkül él a kapcsolat a gép és a teló között (Galaxy S20 ULTRA).
A következő hiba látható e közben az eszközkezelőben:
Kamera módban semmi hibát nem jelez.
(Amd X570 chipset driver feltéve természetesen, az előző intel x99-es chipset meg leírtva, intel USB driverestűl.)
-
gmiki
csendes tag
Sziasztok! b450 fatal1ty k4 lapot raknék össze 2200G APU-val. Tesztelte valaki, hogy valóban kiszedték a 2xxxG APU-k támogatását a legutolsó bios-sal? Asrock oldalon nem írják, csak az 500-as chipsetes alaplapok esetén van olyan megjegyzés, hogy 2200/2400G már nem támogatott.
Épp most akartam biost frissíteni, de nem merek. :)
Eddig minden bios verziónál azt írták, hogy 2xxx esetén nem ajánlott, de az új agesa miatt én idáig mindig (probléma nélkül) megtettem az x370 lapon a saját 2400G-vel. -
Pietrosz
addikt
Üdv!
Asrock B450M Pro4 alaplapomon frissítettem biost a legújabbra 2 év után. Proci vásárlás lesz hamarosan. Hát van változás bőven, elsőnek azzal szivatott, hogy a vcoret hiába állítottam bárhova, nem alkalmazta, arra végül rájöttem, hogy mi okozza. A másik gond a tuninggal volt, elkezdett hibázgatni az eddig atomstabil rendszer. Visszavettem a prociból 100Mhz-et, a ramot is 3200-ról 2666-ra. De mire idáig eljutottam, már tönkre vágta a windowsomat a random fagyásokkal, csak a reinstall és downclock segített. Mi lehet a gond merre induljak? Nincs kedvem előlről kezdeni a tuningotValaki járt esetleg így?
-
-
veber0937
tag
Hi
Segítség kellene ennél a lapnál ASROCK B450 Pro4, ha más fajta ryzen megy bele ,RYZEN 3 3100 vagy Ryzen 5 2600, és nem a legfrissebb bios van fent át kell rakni a biost a honlap szerintire?
-
válasz
Fantomas80 #7424 üzenetére
Szerintem dugd rá azt a 4 pines tápot. Kellene fog az...
-
Fantomas80
tag
válasz
MaddeNNNN #7423 üzenetére
Nem semmi előjele nincs csak fogja magát és újra indul.
Az újra indulás után ahogy írom is van amikor. Még bios-se tölt be és újra indul majd megint. Mint amikor a lámpakapcsolóval játszik valaki. Aztán meg órákat megy minden gond nélkül. Cpu táfsznél rávan kötve a 8polúsú közvetlen mellette lenne még egy 4 pólusú de olyan csatim meg már nincs a tápon. Elvileg csak a tunningnál számítana. -
MaddeNNNN
addikt
válasz
Fantomas80 #7421 üzenetére
nincs előtte kékhalál, csak simán újra indul? csináltass vele több kör cinebenchet közben monitorozva a cpu hőfokokat. ramokat próbáld meg visszavenni 3000mhz-re és úgy is tesztelni. a sima újraindulás általában valami áramellátási hiba szokott lenni vagy túlmelegedés. cpu tápkábelei jól be vannak dugva? próbáld meg csak 1 ssd-vel bár kétlem hogy az lenne.
-
-
Fantomas80
tag
Sziasztok!
Mióta az 5600X procim van random újra indul a gépem. Van amikor egymás után többször is végén alap bios beállítással indul el. (még az idő beállítást is elfelejti ilyenkor) olyan is előfordul hogy napokig semmi baja. Amikor így vacakol biosba bele lépve is előfordul hogy újra indul. A Ram frekvencián kívül nem húzok rajta semmit (XMP- beállítások 3200 Mhz). De a többszöri úja indulás után alapon 2600Mhz nél is előfordul .
Proceszort nem húzom abszolút. Vízhűtés van rajta nem melegszik túl.
A legújabb bios van fent a lapon.
Konfigom : ASRock X570 Phantom GamingX 570X ,Amd Ryzen5 5600X, Samsung 970PRO 512, Samsung 960Pro 512, Crucial ballistix 32gb (2x16gb) ddr4 3200mhz, Sapphire 5700XT Nitro+ 8G, Seasonic FOCUS PLUS 850W Platinum
Esetleg valakinek ötlete? Vagy mivel kellene esetleg tesztelni? Hiba üzenet semmi nincs.
Csak eza random újra indulásAzóta próbáltam Memtest86 ram hibát nem írki de a teszt közbe kb 15 perc után itt is előfordult hogy újra indult. De olyan is volt hogy ment egy órát. Én kapcsoltam le
Aida64 Streszteszt itt is előfordult hogy újra indult. De olyan is volt hogy ment órákig is.Most pár perce azt csinálta böngészésközbe újra indult egy másodpercre se aztán megint és megint. Mintha valaki lefel kapcsolgatná a tápfesz kapcsolót. Kb 5-6 dik újra indulás után most megy.
Előre is köszönöm válaszotokat ha valakinek lenne ötlete! -
Werkly
őstag
Z 370 Taichi vagy más Asrock lapoknál a ME Firmware a BIOS által frissül vagy az oprendszerrel? Mert BIOS downgrade esetén is a "legújabb" látható a BIOS Chipset fülnél. Megnézné aki Asrockos, hogy mi a verziója? THX!
-
VW
aktív tag
Üdv!
ASRock B250M Pro4 alaplap támogatja az NVMe M.2 SSD-t? Csak háttértárnak is használhatnám? Esetleg maradjak inkább Sata típusoknál?
Biztosra szeretnék menni, egy Kingston SSD M.2 NVMe A2000 vásárlása előtt. Köszönöm.
Az alaplap használatija szerint:
- 1 x Ultra M.2 Socket (M2_1), supports type
2230/2242/2260/2280 M.2 SATA3 6.0 Gb/s module and M.2
PCI Express module up to Gen3 x4 (32 Gb/s)**
- 1 x Ultra M.2 Socket (M2_2), supports type
2230/2242/2260/2280 M.2 PCI Express module up to Gen3
x4 (32 Gb/s)**
** If PCIE2 slot or PCI slot is occupied, the PCIe-type M.2
device on M2_1 socket will run at Gen3 x2 (16 Gb/s).
** Supports NVMe SSD as boot disks -
Werkly
őstag
Ez az Intel MEI firmware az oprendszerrel jön vagy BIOS szinten az alaplapban van? Kösz!
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Demophoon44 #7414 üzenetére
Az jót. Azt nézd meg, hogy modulonkent egyesével berakva őket mindegyiken megy-e az xmp ertekeken, esetleg nem 3200mhz hanem csak 3000mhzen
-
Werkly
őstag
Z370 Taichi oldalán fönnt van, hogy nem ajánlják a 4.10 és 4.20 BIOS-t. Nem lehetséges a downgrade ha jól értelmezem? Ez tényleg hihető? Kösz!
-
MaddeNNNN
addikt
válasz
Demophoon44 #7407 üzenetére
Single vagy Dual rankosak a kitek? Mert ha mindkét kit moduljai Dual rankosak akkor az lehet probléma. CPU-Zben meg tudod nézni modulonkent
-
gV
őstag
válasz
Demophoon44 #7411 üzenetére
5800x
-
gV
őstag
válasz
Demophoon44 #7409 üzenetére
szomorúan olvasom ezt, mert én is nemrég tettem be a b450m pro4-be még 2x8gb-ot ugyanolyan típusból (aegis 3000) ráadásul a régiek még sr az újak dr és simán mennek 3200mhz-en.
-
Demophoon44
csendes újonc
válasz
Demophoon44 #7407 üzenetére
Annyit tudtam tenni a viszonylag sok fagyás közepette, hogy kikapcsoltam az xmp beállítást és az előre megadott 2666mhz es beállításra böktem. Így simán indult a rendszer semmi nyűgje nem volt és azóta is stabil. Gondolom majd terhelés alatt kijöhet ez-az de nagyon bízom benne hogy nem fog.
Így annyi maradt gondolkodásnak hogy 2x8gb 3200 mhz-en vagy 4x8gb 2666 mhz-en.
Vajon melyik a jobb választás. -
A ryzen nem szereti a 4 ramos megoldást. Inkább cseréld le egy 2*16 gigás szettre.
-
Demophoon44
csendes újonc
Hali
Kaptam karácsonyra a 2x8gb ram mellé egy ugyan olyan kit et viszont egy kis probléma merült fel vele kapcsolatban.
Alaplap: Asrock b450m pro4
Memória: DDR4 16GB KIT 2x8GB PC 3200 G.Skill Ripjaws V F4-3200C16D-16GVKB (F4-3200C16D-16GVKB)Tehát egy ugyan ilyen szett volt a lapban, amikor ezt beraktam mellé és beindítottam a masinát pörgött eszetlenül minden aztán ujraindult és megint majd végül eljutottam a BIOS ig, ahol ugyan felismerte az új modulokat cserébe mindegyiket 18xx órajellel indította, ami azért fura mert az első szett az xmp beállítás előtt 21xx órajelen indult magától.
Miután belőttem az xmp profilt és ujraindítottam megint pörgött a gép és nem adott semmi képet, majd egy kikapcs bekapcs után ujra a BIOSba lépve (ezesetben már grafikai bugokkal tarkítva) visszaállítottam defaultra mindent. Ujraindítás után kékhalál majd valami szöveg:
"BOOTMGR image is corrupt. The system cannot boot"
Kiszedve az új memóriákat egyébként gond nélkül indult a gép, ugyan ezek után windows javitást végzett de nincs gond se az xmp vel se mással.Rákerestem már neten, memória modul hibát, érintkezési hibát emlegetnek.
Azért írtam ide, mert eszembe jutott hátha alaplapi hiba vagy BIOS hiányosság.
Ha valakinek van valami ötlete azt szívesen fogadnám, vagy csak küldjem vissza ahonnan rendeltem?Bocsi ha rossz helyen zavargok ezzel!
-
Demophoon44
csendes újonc
Hali
Asrock b450m pro4 lapba most készülök m. 2 ssd t pakolni. Kell valamire figyelnem, van e valami specko beállítás amit alkalmazni kell? Esetleg mivel 2 hely van a lapon fixen kell e valamelyikbe rakni vagy teljesen mindegy? Köszi! -
smiti
veterán
Sziasztok!
Adott egy ASRock B365M-PRO4-F alaplapom, aminek van némi problémája az Enermax kompakt vizemmel.
A kompakt vízhűtés topikban leírtam az egészet: [link]
Volt esetleg másnak is hasonló problémája?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BANKMENTES 12 hónap Részletfizetés elérhető . Lenovo Legion Pro 5 16IRX9
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 14 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650M R5 7600 32GB DDR5 1TB SSD RX 6800 16GB NZXT H7 Elite GIGABYTE AORUS 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest