- A Razer új irányba nyitott a mechanikus billentyűzetek piacán
- Streaming vs kábeltévé: feldarabolják a Warner Bros Discoveryt
- Személyesen Zuckerberg toborozza a szuperintelligenciát építő AI-csapatot
- Bemutatkoztak a be quiet! Pure Power 13 M szériás tápjai
- Miért nem működik a 4K 60 Hz minden HDMI kábellel?
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- OLED TV topic
- Egyelőre túlmelegszenek a Huawei új AI gyorsítói
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Autóhifi
- Házimozi haladó szinten
- Melyik tápegységet vegyem?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jack@l
veterán
Most komolyan azt hiszed, hogy értelmes ember 75e es proci mellé meg 95e- es kártyához egy 20e-es lapot fog venni, csak hogy "spóroljon"?
Ott kezdödött, hogy ajánlottam egy olcsóbb, meg játékhoz ugyanolyan jó procit, amit alklalomadtán még tuningolni is lehet, meg egy olyan lapot ami ehhez passzol, van rendes tápellátása(8+4), össze van rakva rendesen, van rajta több sata3, meg usb3.Erre nekem estek, hogy hogy merészelem me nem tuningol(per pillanat). Hát azzal a lappal nem is nagyon fog, de a procival főleg. A lehetőséget mindenesetre én, mint kókler, megtartanám a jövőre nézve.
Ugyanis valaki kétszer vesz alaplapot, me rájön hogy *, valaki meg kifizet pár ezerrel többet, de az nagy valószínűséggel kiszolgálja majd a socket végéig.
El kell dönteni hogy ocsó vagy jó gépet akar, mind2-re elég jó alternatívát írtam.Remélem így már a gyengébbeknek is sikerül kihámozni az értelem halovány szikráját az írásaimban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Xbox Series X|S
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- E-roller topik
- BestBuy topik
- Nintendo Switch 2
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Seasonic 520W
- BLUESUMMERS NVMe SSD adapter
- AKCIÓ! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- AKCIÓ! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest