- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Bluetooth hangszórók
- Steam Deck
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Pentax DSLR topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- Valami baja van a tápomnak
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vhw
addikt
Ezzel az a gond, hogy ha szeretném 3-4 tankom épp aktuális állapotát megtekinteni, akkor végig kell kattogtatni az összeset a garázsban és akkor szépen egyesével megnézhetem ezen a ablakon.
Ha meg egy távolabbi, magasabb szinten lévő tankhoz szükséges xp-t szeretném megnézni, akkor mi a lehetőségem? (oké, eddigi tapasztalat szerint szintenként ugyanannyi xp-be kerül a feloldás... veteránok vágják rá fejből, melyik tankhoz hány százezer xp kell - de egy kezdő csak pisloghat nagyokat, hogy ugyan mennyi xp lehet kihúzni egy T8-at - a hiányos Challanger és arty ágak xp anomáliáit honnan szopja ki?)
Nem látom az innovációt egy ilyen változtatásban, egy egyszerű, kényelmes funkciót vesz el... Bánja a fene, csináljon advance progress ablakot, tegye bele a global xp beszámító/váltogató csúszkáit - de mellette nem fér el a tank ikonos gyors info lekérdezés, főleg a tech treeknél, ahol jól jönne, ha gyorsan áttekinthetem a helyzetet?
(Bár ahogy írtam, a megkezdetlen fáknál nálam kijelezte az értékeket, ahogy régen - remélhetőleg csak elszámolták magukat és nem tudatos lépés volt a funkció elvétele)
-
bypass|HUN
aktív tag
Nyilvánvaló, hogy ez így nem maradhat. Éppen ezért írtam, hogy remélem múló rossz emlék lesz csak...persze hogy bízok bennük, csak a csalódottságomnak adtam "hangot". Mindenképpen maradok, mert ha semmi mással nem is fogok játszani, de az Ámbrásomat akkor is mozgatni fogom. Még ha egyedüli player leszek az egész eu szerveren akkor is...
Üdv: bypass / ThFaceless
-
vhw
addikt
"A kínai származású Zhang, ismer egy-két trükköt az elektronika területén, amit még gyerekkorában sajátított el , amikor ilyen területen dolgozott."
Jó-jó, még akár igaz is lehetne, de nem ez van az eredeti angol nyelvű kiírásban.
Milyen csúsztatások lehetnek akkor a lényeges dolgokban...
-
irhejja
tag
Úgy látom kicsit mellé fogtunk a Hellhounds-al... egyre jobban elszakad a White Lancers
Én meg azt hittem, hogy mindenkinek az "MBT-s Blitzkrieg" csapat fog imponálni és ezért választottam a Hellhounds-ot, szívem szerint Lengyel testvéreink csapatait erősítettem volna...
Úgy tűnik ebben az esetben célszerűbb is lett volna a szívemre hallgatni
-
vhw
addikt
Arról van szó, hogy volt fentebb valaki, nem látott sok különbséget a wot hd és az AW között - mert *okok*...
Erre linkeltem két képet...
Első érvek; dehát ez egy renderelt kép, kösz, 8 éve is tudtak ilyet.
Aztán link immár valódi ingame screenchot-ról (talán jobb lett volna ha elsőre is ezt teszem, megspóroltunk volna egy lépcsőt...)
Ohh dehát milyen tárgya a környezet, a lánctalp nyom...
Fél éves a játék, nem ez a prioritás, különben is csak "néhány" HD model (több, mint 100) van a wot-ban, az is 5 évvel a kiadás után stb...Emberek az elején még onnan indult, hogy nem is olyan nagy cucc ez a WoT HD, akkor mire fel kell védeni, megmagyarázni, ha egyszer "alig lehet látni különbséget"?
De ez ugye marhára senkinek nem csípta a szemét, amíg nem tettem szóva, hogy mégse úgy van az.
Ami a fenti poént illeti, miért? Mi a probléma?
Cink szembesülni azzal, hogy más is tud tévedni, meg elbaltázni dolgokat nem csak a szutykos WG? -
Met
nagyúr
-
Lacsu
csendes tag
-
Drenadar
veterán
Sztem arra gondol a kolléga, hogy egy jó PVP meccsen simán megkeresed ennek az összegnek a 10x-ét.
Sztem egyáltalán nem kellene kreditet osztaniuk. Komolytalan. De az is az lenne ha sokat adnának.
Én jobban örülnék annak, ha pl az első meccsnél 1,5x-es kredit szorzó lenne a többin felül... -
irhejja
tag
Igen, ami nagyon, nagyon korrekt. Nem is ezzel van baj, mondom a szándék ott van és összességében tényleg pozitív az egész, csak néha úgy érzem, hogy PR/Marketing részleg nincs a toppon, mert ez a heti 32 000 kredit nekem olyan sutának tűnik és szerintem ezt sokan mások is így látják.
Aztán lehet csak engem zavarnak az ilyen apró részletek
-
bypass|HUN
aktív tag
Hmmm, nem mondom...kísértésbe estem egy pillanatra
, de aztán gyorsan elvetettem a gondolatot
. Közel ennyi pénzért már inkább veszek 1 hónap prém+ MBT-70-et (5500 gold - € 21.99). Mondjuk ha a fele lenne akkor talán, de csak talán....na jó akkor biztosan...tetszik az a masina
Minden esetre várok még bármilyen vásárlással, hátha a Háncsingva kereskedő hoz magával valamilyen collectors edition vagy ice/mercenary packot is.
villamos
Akkor neked már biztosan van, ha ilyen rossz véleménnyel vagy róla...
Nem baj, Te szereted a sóskát Én meg nem, nekem bejön a spenót Neked meg nem...ettől még érezhetjük jól magunkat ugyan abban az étteremben, igaz?Üdv: bypass
-
yodamester10
őstag
Leo2a6-ra az örökös 6 millió / szín,vagy 225 arany /szín.Az MS-t jól elbaszták,főleg egy lövés és tiszta narancs a torony,igazán dobhattak volna rá +hp-t.A leo2a6 valamivel jobb lett viszont azon egy patch sem segít,hogy a játékosok ne egy irányba induljanak el.Több party azért megy veszendőbe mert leming járat van.
-
weres78
senior tag
Igen, megvan...
Azoknak akiket érdekel, ha veszel egy hónapot akkor 4x7 napot kapsz, amiket külön tudsz aktiválni. Mindenképp pozitív... Tehát kapsz 4X7 nap boostot, illetve 4x7 nap prémet.PVP vs PVE. Ha jól megy a PVP akkor adot idő alatt ugyanannyi XP simán hozható sokkal több kredittel.
Emellett most kezdtem PVE-zni. Jó gyenge pontokat kitapasztalni is, és idegnyugtatónak... Ezzel egyet tudok érteni maximálisan. -
L4mie
veterán
Hát azért a magyarosítás nem annyi hogy ráengedek egy google fordítót az mindenféle igényesség nélkül csá itt a peccs.
Örülök, hogy valamit kezdenek és segíteni akarnak az englisül semennyire se konyítóknak, de akkor legalább a tankok neveit hagyják már meg eredetiben, mert ez olyan mint amikor a Thrallt lefordítják Delejnek...GRR
*ja nézem a másik 2 egy hónapja nem írt egy apró bejegyzést sem, pedig történtek dolgok, nem is kevés azótaAmúgy csak a tank neveken viccelődünk és nem éreztem gunyorosnak csak poénnak. /mondjuk én is viccelődők között voltam
/
No offence
peace.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Hálózati / IP kamera
- Le Mans Ultimate
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Steven: Sokat utazó kávéfüggők ide!
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Bluetooth hangszórók
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- laskr99: Processzor és videokártya szilícium mag fotók újrakezdés
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B460M i5 10400F 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB Zalman S4 Plus TT 500W
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Kingston KC3000 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 2TB Crucial T500 NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! NZXT Kraken Elite 360 RGB vízhűtés garanciával hibátlan működéssel
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő (bolti áruk 100.000Ft)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA FSP 650W
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest