- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Reagált a leégő Ryzenre az ASRock
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bitovi
tag
Nálam az összes kihúzott tank elveszett?! Prémtankok maradtak meg, Valahogy előlehet hozni, mert ha újra kell húzni Őket akkor most már végleg abbahagyom. Játékon belüli FPS ugrálás ugyanúgy megmaradt.
-
bitovi
tag
válasz
Kean_Sorbo #10534 üzenetére
Szerintem már az is elég lenne, ha például MBT-ben, Light-ban, TD-ben elsősorban miket célszerű alkalmazni.
-
bitovi
tag
Mindenről volt itt már szó!
Milyen képzettségeket érdemes használni a járgányokba, vagy ez szerintetek lényegtelen!?
Nekem hiányzik csak az erről szóló cikk-cikkek? -
bitovi
tag
Merkava prémtankról tud valaki hasznosat? Érdemes megvenni?
-
bitovi
tag
Hol lehet ellenőrizni, hogy hol tartok a PVE csatában?
-
bitovi
tag
Prémiumnapot Én nem kaptam meg egyedül?
A pipa megjelent, de hiába lépkedek ki-be a játékból nem akarja megadni. -
bitovi
tag
Sziasztok!
Legénységet át lehet vinni egyik másik tankba és ha igen hogyan lehetséges?
-
bitovi
tag
Sziasztok!
Szívesen csatlakoznék olyan Klánhoz ahol van egy kis aktivitás.
Igaz sok időm nincs játszani, de ha játszom akkor jó pár órát lenyomok. -
bitovi
tag
Jó, de a WOT mögött a sok támogató közül ha csak az nvidia-t veszem akkor nincs miről beszélni.
Persze ott vannak a többiek akik a játék köré épülnek mint szolgáltatók.Idővel jönnek majd támogatók is akik beállnak mögéjük remélhetőleg, mert ha nem akkor halott dolog az egész.
War Thunder sem nagyon reklámozza magát, igaz játékélménye sem fogott meg igazán, vagy csak a figyelmem kerülte el?
Nagyon ritkán lépek be a WOT-ba, néhány csata után felhúzom magam és ki lépek.Van még mit dolgozniuk!
-
-
bitovi
tag
válasz
speedmetal #7068 üzenetére
Bocsi nem a Te hozzászólásodhoz akartam csatolni!
-
bitovi
tag
válasz
speedmetal #7058 üzenetére
Véleményem az, hogy ne AMD-t hanem Intel-es gépet vegyél.
Igaz a proci drágább, de hosszabb távon jobban megéri! -
bitovi
tag
válasz
PR0JECTNR56 #6915 üzenetére
VGA csere kevés.
Én is hasonló cipőben járok.
Hiába cseréltem le a VGA-t.
VGA és talán a RAM is bírná de a proci és az alaplap már nem szerintem.
Sajna muszáj fejleszteni, mivel az AW egy új játék ezért nem a régi gépekre kezdték el kifejleszteni, hanem a mostani meglévő platformra. A WOT éppen ez miatt lesz még egy darabig sikeres, mert a régi gépeken is elketyeg.
Mostanában megjelent játékok sem mennek már el a régi (4-5) éves gépeken.
4-5 évente érdemes gépet cserélni.
Második gépnek jó lesz majd internetezésre, mert nagyon alacsony az energiafogyasztása!
Hiába próbálnád eladni, semmit nem kapsz érte. -
bitovi
tag
válasz
bullseye #6549 üzenetére
Már több hete csinálja Nálam is, hogy a CPU 60-70 fok környékén van ami még sosem fordult elő!
GTX 970-es videokártyám is sokszor 70 fok körül megy ráadásul a legalacsonyabb beállításokkal.
Tápot is ki kellett cserélnem mert annyi áramot vett fel, hogy lekapcsolt többször is játék közben, igaz már ideje volt!
Úgyhogy egyenlőre hanyagolom ezt a játékot mert kinyírja a gépem.
Háttérben nem fut olyan alkalmazás ami lelassította volna.Érdekes ha be illetve visszalépek a játékba akkor megszűnik ez a nagymértékű energiafelvétel.
Valószínűsíthető, hogy a játék nincs optimalizálva még.
Feltételezem nem mindegy, hogy melyik szerveren vagy rajta, mivel minél több játékos van fenn a szerveren, akkor újabbak lépnek be a rendszerbe "mondom feltételezem".
Mivel ezek a szerverek egymással kapcsolatban vannak a lánc legvégén lévő szerver teljesítménye sokkal kisebb mint a legelső a láncban.
Mivel eléggé nagy a letöltött és a gépre telepített játék nagysága, gondolom mindezt a szerverrel kommunikálnia kell ellentétben a WOT-tal! -
bitovi
tag
válasz
yodamester10 #6079 üzenetére
Hát ez eléggé szomorú, de mint olvastam más fórumokon, másnak is problémás erősebb gépekkel is!
-
bitovi
tag
válasz
scyllarus #6061 üzenetére
Hiába telepítettem SD klienst ugyanolyan szar.
Kisebb felbontásra állítottam úgy ahogy elmegy, de még így sem az igazi, mint a frissítés előtt.
Lehet hogy a régebbi videokártyáknak annyi? Nem bírják? Igaz ezt a játékot nem a régebbi gépekhez és videokártyákhoz optimalizálták, hanem a mostaniakhoz. GT430-as gyenge lenne már hozzá, ha igen akkor bas...ák meg. A wot gyönyörűen fut!
Igaz már megrendeltem a GTX970-est ha azzal sem megy törlöm az egészet a fenébe miután egy szép levelet írok nekik! -
bitovi
tag
Sziasztok!
Valahol olvastam, hogy aki az elsők között töltötte le a játékot annak HD-ban jött le.
Ha igaz, akkor hogyan lehet áttenni SD-re, mert mióta frissítettek (nem a mai) azóta játszhatatlan laggol mint állat! -
bitovi
tag
Sziasztok!
Valószínűleg egy hülye kérdés:
Szerintetek egy külső játékvezérlővel lehetne irányítani a játékban?
Igaz erről semmit nem találok, valószínűleg nem lehetséges?!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
- Honor 9X Lite 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell Alienware M17 R3 Gamer notebook - i7 10750H 16GB DDR4 1TB SSD RTX 2070 8GB WIN10
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest