Hirdetés
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Kapott egy gyorsjavítást a hibajavításoktól duzzadó GeForce driver gyorsjavítása
- Az ASUS ROG Astral kártyák tájékoztatnak arról, ha épp megrogynának
- Olcsó "üvegkalitka" az Ocypus kínálatából
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi haladó szinten
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ughhh
senior tag
válasz
ritkaság #15772 üzenetére
Toma engedd el ezt a játékot.
250 euróért próbálnak eladni 10 es tankokat, siralmas
Abban reménykedtem, hogy az új tulaj majd rendbe rakja a játékot, de sajnos még nagyobb fos lett,illetve maradt ugyan az a szar de még több pénzt akartak 0 azaz zéró hozzáadott értékkel a bolondoktól.
Jelenleg párszáz hóbortos fizeti a játék rezsijét op tankokkal, de lassan egymás ellen fognak játszani
Üdv CPT Vihar -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15765 üzenetére
Minden szavad arany
Fent van a game, néha gurítok egyet, de rendkívül bosszantó pve-ben, hogy 2-4 legújabb op szart betesznek mellém szakaszba, gondolják majd így terelgetnek a pénztár feléBurattino a bp első napján már ott trolkodott a "csapatban", be is írtam: wallet warrior morron
-
ughhh
senior tag
Napi 2100 játékos
[Armored Warfare Active Player Count & Population (mmostats.com)]
El lesznek még évekig az újabb battle path újabb op tanok recepttel vagy elértünk a végére?
Míg van szar addig veréb is -
ughhh
senior tag
válasz
vv5204 #15759 üzenetére
Valamit csináltak vagy esemény van, pikk-pakk van jó csata pvp, pve.
Valahogy lett 3k goldom nem tudom hogyan, klikkeltem BP-ra, zsákolva a kockás álcák.
80 hátralévő napról kezdtem, 34k bc-t összelőttem az ködös napokon, még valami meglepi is össze jöhet
Most jó a game, maradjon is így -
ughhh
senior tag
Ennek a játéknak reszeltek, steam grafikonon naponta max 300-an tolják, nem hittem el.
Lejárt a fél év bann, benéztem, régi ismerősök, klán tagok 50-100 napja nem játszottak, DE qrva jót gurítottam pve rohangálás mindenkit majdnem lelövök, szórakoztató volt így fél év után. -
ughhh
senior tag
Ezt elengedem, már régóta nem tolom hivatáskánt a játékot mert vannak gondok vele, fentebb kibeszélve. A fórum is halott.
A PH nak kötelessége lenne törölni az AW fórumot EU píszíség miatt, tegyék meg -
ughhh
senior tag
ezt írtam bannn:
My occupying post was deleted in 1 second. Are the Russians censoring?Only fools use the site. -
ughhh
senior tag
Discordon írjátok be:
Can you expect the Z costume and the Ukrainian crawler avatar in the game?
1 mp alatt törlik, fasszopó oroszok, remélem senki nem költ a játékram, még Te sem- -
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15737 üzenetére
Ezen agyalsz miközben 1 éve megmondtam
50% on van a vr tartva és kész
Ezért nem lesz esport cím, ez nyuggeroknak készült mindenki egyforma, a kommunizmus alapgondolata
a dagi nem mer pvp-zni, mert az ősidőkből van kb 70% winratje.
Írok a supportnak, hogy aki nem pvp-zik, időarányosan valami logika alapján töröljék a winrate eredményét -
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15735 üzenetére
Jókat dmgzel, szard le, hogy bukó, gondolom folyamatosan top 3 ban vagy.
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15731 üzenetére
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15707 üzenetére
Kommentátorral: nézd meg a sok killed a pindaddal, ezért zakó a csata
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15695 üzenetére
Nekem bedobta a napokban a shop és 3000 goldot kellet vennem, hogy meglegyen a hiányzó 25K BC. ennyit megért
-
ughhh
senior tag
VIHAR — ma 20:36-kor CATTB buff finally
It wasn’t done at the request of the players, the reason is simple: they didn't buy the CATTB loot crates. LOL
SilentstalkerFTR — ma 20:38-korYes, that is totally the reason why we didn't buff it right away and waited for like five sales to pass.
-
ughhh
senior tag
Még az a szerencse, hogy ellentétben a wottal, itt "apró pénzből" lehet nyitogatni magas harcértékű vasakat. A vitát meg azzal zárjátok, hogy kamaun discord oszt basszunk oda az eneminek
-
ughhh
senior tag
válasz
the_mad #15678 üzenetére
Vigyed vegyed GRATULA!
Mobilról jobban adja?
Én csak 💩 -rt nyitok
Viszont BP shopban 2500-ért kaptam 25.000 BC-t az tetszett
2700Ft beugróból garázsban a svéd 9es, zig-zag festések és 50K BC.
Ha adja az oplotot azt viszem, ha adja a 640-es tárgyat akkor megveszem a 9k-s belépőt, a többi megvan illetve nem érdekes. -
ughhh
senior tag
beírok, nehogy töröljék a topikot
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15649 üzenetére
Itt a vég!
Ma pve (su-152 orgona skin) 4 játékost tudott az mm berakni a banshe pályára, az egyik megsértődött az elején, a rakétázást elbaszkurálta.
Hárman végigtoltuk.(természetesen kék csillag, halálfej stb... megkaptam)
Redittre tolok egy bejegyzést, hogy fizessenek az obsidiánnak tegye rendbe a játékot mint alfa béta állapotban volt.
Ez egy qrva jó játék lehetne, de mindig bevotkázva fejlesztenek mint én amikor játszom -
ughhh
senior tag
Indul az új BP (buzi puttony) küldetéssorozat, a tétet emelték: Az Strv 2000 a T 140/40 koncepción fog alapulni, és igen, egy 140 mm-es sima csövű fegyver és egy 40 mm-es Bofors autocannon kombinációjával érkezik.
Az ez utáni buzi puttony tank 152 mm autoloaderrel, 50 mm dupla gépágyúval és a játék végével fog érkezni
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15638 üzenetére
Tolj egy reportot, valaki bosszúból manuálisan beállított régen rollerra és úgy maradt
-
ughhh
senior tag
LILA ÉS ACÉL - ma indult
1 kill pvp vagy 5 kill pve eredményt kell hozni 1 hónapon keresztül.
Nyeremény OBJ 120 - SU-152 Taran Tier 5 Premium Tank Destroyer
[https://aw.my.games/en/news/general/now-available-lilac-and-steel] -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15621 üzenetére
300 pontom van, 1 hónap és meglesz. 1. nap kipróbáltam a tesztpályán, szörnyeteg lajos
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15619 üzenetére
A múltkoriban is undorít lehetetlen feladatok voltak, nem fizetek be rá. Viszont ha 10 db napi küldetést megcsinálsz akkor megy a raid, ez kb 3-5 nap, napi 2 csatával.
-
ughhh
senior tag
válasz
Tutyimutyi2 #15601 üzenetére
1 lövés, küldök privátban discord elérést, mert meg szokjuk beszélgetni a haditervet
indítom a gamét -
ughhh
senior tag
válasz
Tutyimutyi2 #15599 üzenetére
Szia!
VIHAR -nak küldj barát felkérést és megy a meghívó.
Előtte lépj ki a klánból, battalion menű, alul alig láthatóan LEAVE.Ez a 70K commander xp meg pve-ben zseniális, nincs hiba, napi 1. csata x4, megy az 50% xp a parira, stb
-
ughhh
senior tag
válasz
Tutyimutyi2 #15597 üzenetére
Te klánba játszol, az összes képernyóképen egyedül vagy, lépj ki gyere hozzánk, itt van szakaszjáték minden este.
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15579 üzenetére
A WAR margójára, tegnap 4-en végigtoltuk pikk-pakk, csapat 3db t10 egy t9, vendég t9, Discordon gyors haditerv és nem coptunk
-
ughhh
senior tag
válasz
Tutyimutyi2 #15577 üzenetére
A maszkos parancsnok tűzgyújtásra skillezve és HEAT lőszer. Simán gyújthatsz szemből, nincs túlmisztifikálva.
-
ughhh
senior tag
válasz
ritkaság #15573 üzenetére
Gratulálok!
1re jobb leszel, 2re még jobb
A TTB -t is pörgesd és a GAU -ból vedd ki a parancsnokot, ábrahámba az való. Emígy skillezd:
Sorbo: Ki van csukva, hogy campelt, én képeztem ki miután láttam, hogy a bokorban a dombtetőn campelt az MBT -ben, mondtam neki, hogy pajszerkodni kell, elől a helye a csatamezőn és a ranglistán is. -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15566 üzenetére
obj 490 megyek a sínen végig az elejétől, többiek osztják az acélt. Ez bejött,1x játszottam, nagyon unom előtte a pestis pályát.
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15562 üzenetére
Küzdjél keményen
Ha minimum 3-an mentünk szakaszban még nem volt vesztes PVE Specop csata.
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15554 üzenetére
Csak a szerződéses kampányban lesz a stalker a csúf burlak-ra cserélve.
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15539 üzenetére
1.046.000 xp volt az összes modul + 20.035.000 kredit a modulok és felszerelés ára.
Drága cucc biztos jó4.5 sec alatt tölt.
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15539 üzenetére
Természetesen, 1 m szabad ixpéből kirántom rá a modulokat. 5 skilles legénységgel szállították. Az mbt-90 és emiatt megérte a grind és a 3000 gold. A következő BP-re is meg lesz a free gold, már 2600 összejött.
Most kertészkedem de este leszek -
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15534 üzenetére
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15534 üzenetére
Amire fáj azt megkapod, 99A2-140 ről sztorizgattál egy hete és tessék
-
ughhh
senior tag
Alakul a battle shop, 3k beugró gyűjtögetett goldért a termés:
Shilka
Kurganec 100% super charged aps
Type 89 IFV
Bradley AAWS-H
MBT-90 100%-os legényekkelMaradt még 38 k batle coinom, jöhet még egy jó nyolcas vagy a hetesek közül a K1A1
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15530 üzenetére
Holnap este kis célzó potionnal meghajtjuk
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15522 üzenetére
Gratulálok! Nekem a Zurb PSP-t és az owned tankjaimat cserélgeti
jaa -látják, hogy évek óta nem költök a játékra -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15513 üzenetére
"végtelen fejlesztői balfaszság" ebben egyetértünk itt mind -szvsz.
nálam a wot toxic volt, ez még nem tudott felhúzni -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15511 üzenetére
Hibák vannak, de általában a játékélmény jó.
Próbáld ki a wotot, ott a hibák a győztes csata eldöntése pillanatában jönnek elő, MM-nek hívják, itt meg random bug - nem direkt van, javítják. -
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15504 üzenetére
Ez nyolc kill lett volna ha a buziputtonynak nincs nekromanta parancsnoka. (na azt kivenném a játékból)
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15504 üzenetére
Gratula. Ha ma délután csinálod kaptál volna [lmastery flag] -et.
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15499 üzenetére
Nagy vagy mint Lajos Király, öröm Veled játszani
-
ughhh
senior tag
válasz
the_mad #15497 üzenetére
Csak klánoknak elérhető.
gyere : [Toborzás] -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15491 üzenetére
TROLL HEAT 1200DMG 10 sec reload botok ellen tökéletes
a 120as pontos revolvertáras, 2mp alatt kitolsz 1200dmg-t, utána 7sec az első skuló a másodig még 7sec -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15489 üzenetére
PVP GO 120mm, PVE 140mm
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15487 üzenetére
Leopard sörrel: [https://www.youtube.com/watch?v=7dd0Azxb2N0]
-
ughhh
senior tag
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15469 üzenetére
Na erre be kéne nevezni a rutin miatt
Discord megbeszéljük holnap este meló után cpt. Sorbo -
ughhh
senior tag
válasz
the_mad #15461 üzenetére
Ez segít: [cloudflare.com DNS]
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15450 üzenetére
SŁŁS marad, ez nem kérdés. (lásd mi lett a magból
)
Ha van kedvetek szakaszolni hajrámás: a Leclerc spec +12.5 +5.5 spéci töltésgyorsítóját 10 csata alatt kirántottam a dögvész pályán szakaszban
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15444 üzenetére
Én is csak játszom, összejött idén 6000 ajándék gold, 3-at bedobtam a BP-ra, minden csata ad 20-40 BC.t, plusz a kihívások. Minden BC-t félreteszek és a shopban Kurganets-25 tervrajzokat veszek.
Eredmény: szórakozok és megajándékoznak egy pajszer AFV vel.más: klántárs homeoficban van és kirántotta az obj 195-öt 2 hét alatt
-
ughhh
senior tag
válasz
Kean_Sorbo #15442 üzenetére
Felejts el az spg-t. A shoppban minden nap vett meg a Kurganets-25 darabokat. Nekem már 30 van és 3000gold beugróval játszom. Simán meg lesz a 100db.
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15420 üzenetére
Tőlem már évek óta nem kapnak pénzt, elfogadom az összes f@szságukat, mert szórakoztat a játék, ingyéééé
-
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15415 üzenetére
Frissítés óta, owned -ra nyomok nem ad 125 goldot. Szerintem már így van, de Neked legyen igazad, nem vagyok a potyagold ellen
-
ughhh
senior tag
Szombattól 15:00 órától CET 1 óráig vasárnapig 100% -kal több csataérmét kereshet a csatákból! Ne feledje, hogy ez a bónusz a Battle Path boosterekkel együtt halmozódik fel.
És ha a boosterekről beszélünk, szombaton 15:00 órától CET 1 óráig, hétfőig egy kis ajándék, egy Battle Coin booster tokennel lesz elérhető a MY.GAMES Marketen.
Végül, de nem utolsósorban szeretnénk elnézést kérni a Battle Path indulási gondjai miatt, és reméljük, hogy élvezni fogja ezt a hétvégét a Armored Warfare-vel. -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15412 üzenetére
"Bérelt tank vs garázsban van" csak az első alkalomra kapsz 125 goldot.
-
ughhh
senior tag
"Lesz ebből valami vagy megy a lecsóba vagy mi lesz ezzel a game-el?"
Ez nem fog meghalni, jövőre rendbe rakják a pályákat és akkor grafikailag ott lesz mint a wot.
Szürke hideg estéken ha le van stoppolva az xbox akkor ezzel tolom.
Fényévekre kellemesebb a játékmenet mint a TOXIC WOT-ban. -
ughhh
senior tag
válasz
SpazzMaticus #15395 üzenetére
Nem kötelező a discord, meg úgy általában semmi sem, GL HF
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Futás, futópályák
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Ingatlanos topic!
- PlayStation 5
- Magisk
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- IPhone 16 256GB!!! Bontatlan! One függő! Jótállás: 2028.04.04.-ig
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest