Hirdetés
- Ilyen videokártyát választana a DOOM Slayer
- Üvegben nem szűköldködő GameMax mikrotorony, "lopakodó" alaplapokhoz is
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- A készülő legújabb node-ján is kerüli a legmodernebb EUV berendezéseket a TSMC
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen TV-t vegyek?
- Ez lenne a népkártya? Teszten a GeForce RTX 5060 Ti 16 GB
- Melyik tápegységet vegyem?
- Androidos tablet topic
- 14 GB/s-mal olvasó, DRAM-os SSD az ADATA palettájáról
- Házimozi belépő szinten
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Jó napom,rossz napom,gagyi a játék,hibás MM posztokat az OFF-ba kéretik posztolni,próbáljuk meg itt a játékkal / játékmenettel szorosabban összefüggő dolgokat megbeszélni!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Trentaro #9906 üzenetére
Ésszel kell menni, vagy tollal és ceruzával. Minden egyes PvE pálya előre le van programozva. Ugyanott "teremnek" az ellenfelek hullámai állandóan. Szóval előre tudhatod, hogy mikor honnan mi jön. Ha ennek tudatában -pláne artival- nem tudsz úgy helyezkedni, hogy biztonságban légy, az már nem a játék hibája.
Szigorúan szvsz.
-
weres78
senior tag
-
weres78
senior tag
válasz
Trentaro #9374 üzenetére
Ha vissza esik a teljesítménye, akkor rosszul használta az erőt. Simán nyernetek kell monitor nélkül is. Kivéve ha az ellenfél csapata Chuck Norris. Akkor Ő nyer.
Egyébként előfordult, hogy én is okos/ügyes /erősre ittam magam, nos akkor azért vannak csodák. Erre lesz jó a replay. Kíváncsi leszek, hogyan látom a dolgokat olyankor.
Utolsó alkalommal le kellett takarnom az egyik szemem, mert nem tudtam melyik célkeresztet nézzem. Nem mintha számított volna... -
weres78
senior tag
válasz
Trentaro #9349 üzenetére
Egy vesével is el lehet éldegélni...
(Bocs, ha valakinek ennyi van és másként látja, bár ha látja él, szóval...)
Boostot is árulnak külön, kb havonta van akció.A fenti infók biortokában már csak arra vagyok kíváncsi, mennyi kreditet termel egy T7 prém, illetve mennyire dobálja fel kilencbe, van-e "prémium MM"? Hivalatalosan mindegy mit mondanak, azért prémmel (T6) sokszor top tier az ember...
-
weres78
senior tag
válasz
Trentaro #9347 üzenetére
Jó volt ez, nem Miattad veszített a csapat, a többi nem számít. Tehettél volna többet? Ha igen, akkor majd legközelebb... Lesz olyan csata, ahol Te teljesítesz gyengén, és a csapat hozza le.
Látom van Wolf tankod. Mindegyik megvan, vagy csak a Chall? Annak az adatlapját fel tudnád tenni? Kíváncsi lennék mennyire nerfeltek a Wolf tankok a "simához" képest?
Kérdés mindenkihez:
Van valami boost amit nem jelez nekem a játék? Első PVE csatákra folyamatosan 30K+ XP-t kapok. És nem azért mert annyira imba lennék... -
Kean_Sorbo
őstag
válasz
Trentaro #8832 üzenetére
Szerinted, aki sírva/ríva/káromkodva/saját csapatbelit eltalálva akar játszani, az közzé akarja magát teteti a jutubon? Te ezt tennéd? Így szerinted megnyernéd a versenyt?
Nincs én nekem a piálással gondom, de tudod nagyon jól, hogy ez nem a majomkodásról szól.Más: Ne menjen már át ez a topik is az összeesküvés elméletek gyűjtőhelyévé.
-
yodamester10
őstag
-
irhejja
tag
válasz
Trentaro #6706 üzenetére
A igen, lényegében tapasztalatpontért veszel kreditet... ami szerintem marhára megéri a végén, már csak azért is, mert a következő tank kifejlesztése több tapasztalatpontot igényel mint amennyit elköltesz a fejlesztésekre... tehát teszem fel összesen 100 000 xp. kell a következő tankhoz, de minden modul kinyitásához elég 60 000 xp. ergó, a maradék 40 000 elveszik (vagyis a tankon marad, de nem tudod mi másra költeni), szóval ha már minden más fejlesztés ki van nyitva akkor megéri.
-
Vitiris
aktív tag
válasz
Trentaro #550 üzenetére
Illetve valami használja a a procidat illetve a Winchestert. Nekem az NVDIA experience program csinál ilyen megmagyarázhatatlan dolgokat, A erőforrásfigyelő szerint! Fogtam és ezt az egyet letöröltem a gépemről, és minden ok. Nézd meg hogy mi eszi dinamikusan az erőforrásokat.
Elvileg az új driverekben javították ezt a hibát. Én mindenesetre nem raktam fel újra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Nintendo Switch 2
- PlayStation 5
- sziku69: Szólánc.
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Óvodások homokozója
- BestBuy ruhás topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen TV-t vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- ÁÁÁ NE NÉZD MEG! A szórakozás, és a multitasking csúcsa, Lenovo Yoga 9i //3 OLED Modell Ajánló//
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Xbox Series X 1TB - 2 kontroller + 3 játék szabadon választható
- RYZEN 7 5700X / 32GB RAM / 1TB SSD / RX 6700 XT 12GB / 750W Gold Full Modular - AMD GAMER PC
- Intel i3-9100 - 24GB RAM - Samsung 980 500GB - be quite! Pure Base 500 + 1000W Táp - MSi Z390-A PRO
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- Samsung Galaxy S20 FE 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- Samsung Galaxy A35 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest