Új hozzászólás Aktív témák
-
BrillBirdy
csendes újonc
válasz
Gabesz201 #14 üzenetére
Azért pacifista hozzáállás mellett sem árt néha némi húsért vadászni, de valóban játszható a játék minimális gyilkolászás mellett is
Én pl PVP módot nem is próbáltam, viszont PVE rendszeren belül is azért kellett tisztességesen írtani az élővilágot, például szintezéskor, kajáért, meg artifactokért.
Mondjuk építkezéshez pont nem kell
-
BrillBirdy
csendes újonc
válasz
Heroes fan #2 üzenetére
Én személy szerint nem elvárásokkal álltam neki a játéknak, hiszen nem ismertem, csak belerángattak
De valahol megértem, hogy akik több ezer órát öltek a korábbi verzióba, kicsit sérelmezik, hogy sehogy, vagy csak nagyon kompromisszumosan működik az új verzió.
Persze, fejleszteni kell a gépeket, ha az újdonságokkal szeretnénk játszani, viszont tisztán látszik, hogy optimalizálni még bőven lenne mit az ASA esetében.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gyúrósok ide!
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Asus TUF A15 FA507NU - 15.6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 7735HS - 8GB - 512GB - RTX 4050 -2.5 év gari
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- BESZÁMÍTÁS! CSAK KIPRÓBÁLT! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest