Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabesz201
csendes tag
Ha van lehetőség, akkor ajánlott a Geforce Now. Steam áruházzal összekapcsolva és egy stabil nettel megtámogatva már élhető alternatíva.
Jelen pillanatban a legnagyobb csomaggal (83.000 ft / év, RTX4080 rig) WQHD felbontásban epic beállításokkal tök jól fut. Igen, futhatna jobban is, de azok az akadások amik így benne vannak, azok akkor is benne lennének ha világ összes ramja a gépemben lenne, mert nem túl jól optimalizált, ahogy a cikkben is meg lett fogalmazva.A szerverekkel kapcsolatban csak annyit, hogy ha jól tudom akkor a Nitrado-s exkluzivitás megszűnt, miután egy komolyabb petíciót beadtak a játékosok.
A facen is több nem offi ASA szervert hirdető postot látok, emellett én is egy hazai üzemeltetési unofficial szerveren játszok sokadmagammal. (ha félértettem valamit a szerverekkel kapcsolatban, akkor sorry)
Új hozzászólás Aktív témák
- Villanyszerelés
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- LEGO klub
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 05.28
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- ELADÓ nintendo switch OLED konzolok és kiegészítők
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 1TB lemezes játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel dokkolóval
- MSI Claw Játékkonzol + Tok! Intel Core Ultra 7 155H / 1TB SSD / 16 GB! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! Gamer PC, notebook, konzol, Apple termék, hardver KAMATMENTESEN!
- Apple iPhone 14 256GB/ 86% Akkuval / 12 hónap jótállással!
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 2TB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest