- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen notebookot vegyek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Samsung LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
vviktor1
aktív tag
válasz
ekkold #17856 üzenetére
Megfigyelve a kimaradás nincs összefüggésben a kijelző frissítéssel, ma délelőtt egyszer sem akadt meg (mondjuk kicseréltem az erősítőt alatta egyéb okok (esztétika) miatt, nálam külön készülékként van megépítve hifi toronyba) Ha dupla klikket nyomok a rotaryn (óra mód) akkor írja a wifi jelszintet, ez ilyen -60- -69 Db-t mutat a mostani helyén ahol szeretném hogy jól működjön, ezt mondjuk nem tudom mit takar, próbából áttelepítettem közvetlen a router mellé, ott -40-50 között írta) ott sem szakadt meg az adás természetesen, lehet inkább egy külső wifi antenna irányába megyek el, valahova a készülékdoboz hátára felhekkelve, ennek a helyét még keresem hova is kéne rákötni.
-
vviktor1
aktív tag
válasz
ekkold #17854 üzenetére
Esp32 és pcm5102 dac van, olyan kijelzővel mint alsó képeiden, működik is jól, csak néha nekem is megakad 1-1 mp-re, ezt kéne valahogy kinyomozni. A routerrel egy helyiségben van, ezért a wifit kizárnám hogy gyenge lenne neki. A mobilos appról tudok, használom is, tényleg jó. Szóval, a lényeg, 2.1 fw van fent de látom hogy van 2.3 már egy ideje, de nem merek rányomni az update-re mert valahol irták hogy valami nem kerek benne, valami kijelző bug van benne, és ha nem lesz jó nem tudom visszacsinálni, ezért kérdezem az alapra állást és onnan újra telepitést. Rádió lista természetesen elmentve. Köszi !
-
vviktor1
aktív tag
Sziasztok, van itt aki wifis netrádiót (karadio) futtat rajta ? Fw frissítés/visszaállítás/teljes alaphelyzetbe állás/felprogramozás nulláról lenne a kérdésem, ha van jobb helye a témának irányítsatok el (én nem találtam, vagy angol ami elég kusza vagy orosz, ahhoz meg én vagyok kuka) ha nincs, érdemes lenne neki egy topic talán)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Spórolós topik
- TCL LCD és LED TV-k
- PlayStation 4
- További kavarás a Pixel 10-ek körül
- A Watch6 teszteli a Wear OS 6-ot
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Nem viszi az USA-ba az adatainkat a Microsoft
- Milyen notebookot vegyek?
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 OC 8GB NZXT H400 fekete Enermax 750W
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- AKCIÓ! Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest