- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- OLED TV topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Forrmell.enn
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Vezeték nélküli fülhallgatók
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
JulianSinulf
őstag
válasz
#75135488 #21655 üzenetére
Ha az ESP-01 lábmérete akkora, mint az ESP32-é, akkor nem egy nagy ördöngösség forrasztani. Persze nem durung páka meg pisztoly kell hozzá, hanem valami precízebb.
10-15 évvel ezelőtt vettem olyan kis pákát olcsón, amit 12V-ra kell dugni és már lehet is vele forrasztani. Semmi szabályozás, meg egyéb. Ellenben nagyon vékony a hegye., ami pont alkalmas ilyen műveletekre.Én arra lennék kíváncsi, hogy mi értelme 10 másodpercenként adatot olvasni, ráadásul 3x és utána átlagolni?
Egyszerűen nem tudok rájönni.
Illetve 10mp-enként olvas, de 10 percenként küld?
A boltban kapható 3-as hőmérőszett sem küld percnél rövidebb időn belül adatot. Sőt, talán inkább 5 vagy 10 perc az időintervallum. És két cerkaelemmel, kijelzővel (ami mindig mutat) elmegy hónapokig. -
Janos250
őstag
válasz
#75135488 #21641 üzenetére
Serial a debughoz nincs? Miért nincs? Egy serial-USB konverter, és mehet a gépre, és ott listázni a megfelelő com portot akármivel.
Én ESP32-re írtam régebben egy programocskát, ami mutatja, ha WEB-en belépek, hogy hány kliens kapcsolódik aktuálisan, és milyen távoli portokkal. Nem tudom, ESP8266-al menne-e, már nagyon rég használtam 8266-ot.
Ki sem tudom próbálni, mert ESP8266 csak a munkahelyemen van benn, oda meg most be sem tudok menni, mert pár nappal ezelőtt volt egy hajnali halálos baleset, mert egy kolléga izopropil-alkohollal tisztított valamit, és a gőze berobbant. Most két hétig a szünetben légy se se ki, se be.
Mindenesetre vagy folyamatosan fenn kell tartani a kapcsolatot, vagy használat után bezárni, és a következő használatnál újranyitni.
Gyanítom, hogy az aszinkron kapcsolat megmarad, a dolog jellegénél fogva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ! AMD Brutál Gamer Konfig ! 9800X3D / 7900XTX ( RITKASÁG ) 32Gb RAM 32Colos ROG Monitor
- Gamer Billentyűzet Akció ! Steelseries, Razer, Logitech, Corsair - Számlával, Garanciával, Ár alatt!
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Hálózati rendszermérnök és IT rendszerüzemeltetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI SUPRIM X RTX 4080 16GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Konica Bizhub C220 - A3 fénymásoló
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged