- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kompakt vízhűtés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házi hangfal építés
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Vezetékes FEJhallgatók
- Nyaralás előtti hardverszemle
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Cyborg #19265 üzenetére
Nézd, én azért kezdtem el Arduino-zni, mert a LEGO mindstorms robotot túl drágának találtam. Most ott tartok, hogy egy mindstorms készlet árát kb 3x kifizettem már az alkatrészekre
Egy jó tanács: vegyetek LEGO robotot, mert hosszútávon olcsóbb, és sokkal előbb lesz vele sikerélmény.
Egyébként van ilyenem is, sokkal többet tud, mint a LEGO és scratch-ben lehet programozni, de a gyerekeimet sajnos nem érdekli sem ez, sem az Arduino, úgyhogy eladó, ha esetleg érdekel valakit...Ha ezek után még érdekel valakit, az AliExpress-ről összekeresek minden alkatrészt, amire szükség lehet. Ha van pénz lóvéra, esetleg érdemes lehet egy lánctalpas alap készletet venni, a kerekesekkel nehéz boldogulni, mert 4 kerék nem igazán tud fordulni, 2+bolygókerékkel szokták ezeket megoldani, de a lánctalpas jobban is néz ki és nem annyira érzékeny a terepre/koszra. Ezek viszont elég drágák tudnak lenni.
-
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon imagePrograf PRO-6100S plotter - szinte új, 500m2 nyomat
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Apple iPhone 13Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest