-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
User_2
üzenetére
igen, az áramváltó az eredeti terv, fesz mérés nélkül, mert az már van mind a 3 fázison logolva. De a fenti megállapítás is jogos, h az ESP nem olyan pontos az ADC-je, kérdés, h mennyire nem? Áramváltónak is van egy pontatlansága + az ESP32 ADC... de nem gondolom, h ezzel bajom lenne. A hiteles úgyis az, amit a villanyóra mutat. De nem elszámoláshoz kell, csak felügyelni a ház részeit, hamár szétkaptam nagyfogyasztókra meg mindenféle körökre a rendszert. Láttam komolyabb ADC modult is, de annyi extra modul megdobná az árat. Fesz mérő modulra nem gondoltam, de ez is lehet opció
Most ez hátrébb lett sorolva, megjött a motoros szelep, annak kell vmi vezérlés.
-
válasz
User_2
üzenetére
Vannak erre kifejezetten Arduino UNO alapkészletek, amiben össze vannak szedve amiket leírtál, ledek, potik, hőmérséklet meg egyéb szenzorok, kijelzők minden féle fajta stb. Ezeket kényelmes egyben megvenni, főleg amíg az ember nem ért hozzá, szoktak lenni hozzá kísérletek/kapcsolások, amivel el lehet indulni, de ha valaki már tudja, mit keressen, nyilván olcsóbb külön megvenni mindent.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keressek intel i7-i9!!
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/1TB FHD IPS
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i7-1185G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Dell PowerEdge T110 II PC, Xeon E3-1220 v2 CPU, 32 GB DDR3 RAM, 2 x 1 TB SAS HDD
- Lenovo Tab M10 HD 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo L13 Core I3-10110U / 4GB DDR4 zsanér törött laptop
- Lenovo Thinkpad Tablet X1 Gen 3
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro 128GB Blue Tianium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3909, 100% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3884, 100% Akkumulátor
- Bomba ár! Toshiba Satellite Pro A40-D - i5-7200U I 8GB I 256SSD I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold