- Pokoli repetát hoz az új GeForce driver
- SSD kibeszélő
- Vezetékes FEJhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Dell notebook topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- IGP nélküli processzorokkal készül az Intel és az AMD
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Rágyúr a macOS-re a 3DMark
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
gyapo11 #9879 üzenetére
Én Neo 7M modulokat vettem, nagyon egyszerűen kezelhetőek.
GPS kicsit többet eszik, kezelni kell az óraátállítást. De ezek abszolút nem vészes dolgok.
DCF77hez pedig fent írtam mik kellenek. Én mostanában ezt használtam mert tekertem pár ferrit antennát és ICm is van hozzá. Az a jó, hogy az időátállítást sem kell kezelni, mert alapból DST időt küld.
Én napi egy szinkronozást csinálok, mellé DS3231 RTCt használok. Az alapján dönts, hogy melyik működik a legmegbízhatóbban ott, ahova telepíteni szeretnéd.
-
fpeter84
senior tag
válasz
gyapo11 #9879 üzenetére
A lábkiosztását írják, úgyhogy ez már antenna+gps egyben. Csak tápfesz (3.3-5V?) kell neki, a TX-en pedig valamilyen baud-al (egyik feedback 9600-at emleget) passzívan jönnek belőle az NMEA mondatok. Kommunikálni vele, átprogramozni nem lehet mert RX lába nincsen és a chipset is ismeretlen, bár nincsenek róla rossz véleménnyel...
Új hozzászólás Aktív témák
- Eladó konfig! Ryzen 7 7800X3D 2TB SSD 64GB DDR5 RX9070XT 16GB!
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Buds FE, fehér, fél év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Galaxy Watch7 44mm ezüst, 2 év garancia
- Új, makulátlan állapotú Samsung Z Fold 6 256GB Tengerészkék, független, 2 év garancia
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 9 9900X Processzor!
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pure RX 7700XT 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Samsung Galaxy S23 , 8/128 GB , Kártyafüggetlen
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 2in1 - i7-8G I 16GB I 256SSD I 13,3"FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest