-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
fpeter84 #9689 üzenetére
Köszönöm szépen az elemzést!
Mélyebben beleásom magam majd a rendszer működésébe, hogy mi is a valós tényállás. De ez alapján legalább tudok majd keresni, hogy hogyan kéne mégis.
(#9695) Janos250: Köszönöm szépen Neked is! Eddig ott vagyok, hogy megállapítottam a típust. A vezérlő egy DSC PC1616H. Azt kéne, hogy ha eldönti, hogy riaszt, akkor SMS-t küldeni. De mondjuk, ha a beltérinek meghal az akksija (és áramszünet van), akkor is riasztás van amúgy, ami miatt meg begerjednek a szomszédok, ha pl nyaral az ember. És ilyenkor is jó lenne erről tudni, hogy egy segítő embert beszervezhessünk ennek elhárítására. Így lehetséges a legjobb lenne a sziréna megszólalására triggereltetni az SMS-küldést.
Belenéztem ugyan a dokumentációjába egyelőre a vezérlőnek, de elég hosszú
Egyelőre erre nem biztos, hogy lesz időm, hogy átrágódjak rajta és kiderítsem hogy a legcélszerűbb sima "digital input"-ra valamilyen módon bevinni azt, amikor megszólal a sziréna.
*Kicsit okosodnom kell még, hogy a vezérlő panelon mi történik azért, mert ahogy fpeter84 írta a 12V-os szirénához több hardveres építés kell, hogy az Arduino/(ESP vagy akármi más) oda kapcsolódhasson.
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple iPhone 13 mini 128GB (zöld)
- Apple iMac 27" 5K 2017 1TB
- Gyári garanciális HP Pavilion 14 x360 i5 1235u/16GB/512SSD/360 TOUCH Screen
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 16 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 Max 36GB RAM 1TB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3126, 98% Akkumulátor
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3038, 94% Akkumulátor
- Bomba ár! Dell Latitude 7490 - i7-8GEN I 16GB I 256-512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Garancia!
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest