- Apple asztali gépek
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Elkezdtek szállingózni az Arctic P Pro sorozatú ventilátorai
- iPad topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Canon MILC: EOS R és M topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
_q
addikt
válasz
ecaddsell #9447 üzenetére
Nekem fektetve helyezve (hosszabbik oldal vízszintes, rövidebb oldal függőleges) egyik hosszanti és mellette lévő rövidebb oldalról nézve jó, másik hosszabbik és rövidebb oldalról minősíthetetlen szinte a betekintési szög. Tehát sarokba helyezve jó és szemből is, egyébként nem. Szerencsére falon sarokba lesz. ha valahová egy falra középre tenném, amit mind két oldalról meg tudok közelíteni, ott már nem lenne szép, sőt.
Én egyébként nem vettem túl olcsón sajnos, 3500-4000 Ft-ba került a 3.5 col. SPI mondhatni előny, de én nem használom ki, mivel nem kell egyáltalán gyors képernyő frissítés, viszont a 3 adat vonal előny nagyon is a párhuzamos programozású kijelzőkkel ellentétben.
Én csak azért vettem ekkora kijelzőt, mert egy analóg órába szeretném beépíteni és jó lenne ha nem 1 méterről tudnám csak leolvasni a kiírt dátum, hőmérséklet adatokat.Én ezt a könyvtárat használom. Ez elég sok kijelző meghajtót támogat, amit te használsz azt is. Ezzel a könyvtárral és ILI9486-os meghajtó IC-vel dolgozik a kijelző. Próbáltam kezdetben tesztelni, hogy 0-ról counter számol mondjuk több tízezerig és ahogy az ESP bírja íratja ki az adatokat akár tizedes-százados pontosan. Igaz itt már semmit se láttam a másodpercnél lassabban változó számokból, de nekem úgy tűnt kiír mindent. Tehát ha számítana a sebesség akkor nem hiszem, hogy gond lenne vele. Ja és én is ESP32-vel használom. Próbáld meg esetleg ezt a könyvtárat az adafruit helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- Magisk
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Futás, futópályák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elemlámpa, zseblámpa
- Open Broadcaster Software OBS
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- HP Spectre x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 16" -60% i7-1360P 32/2TB Intel Arc A370M 4GB UHD OLED
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -60% i5-1135G7 4Mag 16GB /512GB FHD IPS
- Samsung Q80T 55" QLED - 4K 120Hz VRR / FreeSync / HDMI 2.1
- ÚJ HP ENVY 17 Nagyképernyős "Kis Gamer" Laptop -45% 17,3" Brutál i7-13700H 16/1TB Iris Xe FHD IPS
- Legion Go 8APU1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A70/Samsung Galaxy A71/Samsung Galaxy A72
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép játékra! I5 14400F / RX 6900 XT 16GB / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest