- DUNE médialejátszók topicja
- Hobby elektronika
- Házi hangfal építés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ASRock lapok általában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Lítium-ion/Li-ion akkumulátorok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
Nekem is aoyue van, már vagy 15 éve vettem a "gyors" boltban Pesten. Ebay-ről vettem hozzá egy marék fúvókát, de nem igazán tanultam meg a használatát.
Pákából meg a weller a szekrényben pihen, helyette a csehszlovák drótos pillanatpákát használom. Én megtanultam azzal forrasztani, így azt csinálja, amit én akarok (ha azt akarom, akkor adok neki egy rövid, de forró sokkot), a weller meg amit ő akar (tart egy stabil hőfokot). A pillanatpáka hegyét fogóval összepasszírozom egészen vékonyra, így nagyon azt szeretem.A "vaterás megoldások" általában két dolgot jelentenek:
1. A nepper semmit nem csinál, csak megrendeli ebay-en, vagy valamelyik másikon a Te nevedre, de rászámol egy halom hasznot magának.
2. Megveszi ugyanúgy Kínából, és jóval drágábban árulja hirdetési oldalakon. Nem kell messzire menni, hogy találkozzunk ilyenekkel.
Könnyebb (de pofátlanabb) pénzkeresés, mint valami hasznosat csinálni.Ezért én mindenkinek azt javasolom, hogy inkább saját maga rendelje meg Kínából, ne a nepperektől vegyen bármit !
Itt a prohardveren is vannak topicjaik a különböző webshopoknak, ott segítenek, ha valaki nem tudja, hogyan csinálja.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Filmvilág
- Vegyszerek, permetezés, Élettani hatások
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- UF Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1360P 16/1TB Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512 Iris Xe 2,8K OLED 90Hz
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Sony FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - XEON I 32GB I 512SSD I Nvidia I 15,6" 4K DreamColor I Cam I W11 I Gar
- LG 65C4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - 1000 Nits
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged