-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Teasüti #9176 üzenetére
értem köszönöm szépen. ellenállás bent, közvetlen lábnál
kondi: 110 Pixel van, azaz 2 méter , akkor legyen olyan 1500? viszont közvetlen az első pixel elé nehézkes, mivel 2 pixelel indul, ergó elágaztattam a kimenőt és két pixelre megy rá ugyan az, mivel oszlopban halad előre a hullám. így most kettőt rakjak, és akkor mekkorát? én betudom forrasztani, csak h boltba tudják h miylet adjanak
hát a közelség relatív. sajna legközelebb olyan 5 centire tudná az első pixelhez vezető vezetéken, az nagy probléma?
én is hasonlóképp vagyok vele most
megnézném én szívesen h mi is ez és mire jó meg mekkora kell, de mire végigérnék vele (feltéve ha megértem) archiválnám a projektet
köszi szépen ezúton is mindenkinek
remélem hamar kész most faragom a portokat meg pár napba beletellik amíg összeáll az egész keret
most csak fúrás, vésés ragasztás lesz
Új hozzászólás Aktív témák
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- EA Sports WRC '23
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Gyúrósok ide!
- Eredeti játékok OFF topik
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- EAFC 25
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- Hp Prodesk 600 G3/ G5/ G6 SFF-MT / i5 8-9-10 gen, Hp EliteDesk 800 G4 / Win11- Számla, garancia
- ViewSonic VG700b monitor 17" 1280 1024 DSUB, DVI, beépített hangszórókkal
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- Azonnali készpénzes AMD CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
- LG 42C3 - 42" OLED EVO - 4K 120Hz 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen6 CPU
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest