- Milyen egeret válasszak?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Melyik tápegységet vegyem?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Kezdő fotósok digitális fényképei
- Nyaralás előtti hardverszemle
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Házi hangfal építés
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tankblock
aktív tag
Hello
Tárolva hogy mekkora MHz működjön azt a sdkconfig-ban van.
MSYS32 ben / Linux alatt ha betallózod akkor
make menuconfig
paranccsal tudod editálni relatíve egyszerűen.Nem javaslom kezdőként hogy ehhez hozzányúljon bárki is, főleg ha 3rd party Arduino libeket futattok amik függnek az órajeltől.
DMA más kérdés Technikal reference és a példaprogramok mutatják az utat. Én az ESP-IDF drivereit használom mert ahhoz van dokumentáció, és működik a DMA is --> RTM jó példa.
-
Janos250
őstag
" a 2 mag egyben 240 MHz-e, tehát külön 120-120 MHz-en fog menni?"
Mindkettő külün-külön 240-en jár. Ez biztos, használtam.
"órajel pontosságról nincs információd?"
Sajnos nincs.
"Jó lenne ha fejlesztenék a kevésbé használt részeket is ESP32-nél."
Fejlesztegetik azt,
https://www.espressif.com/sites/default/files/documentation/esp32_technical_reference_manual_en.pdf
A legutóbbi májusi. Ez az ESP32-re a biblia.
RTC: 0x3FF4800C, 0x3FF48010 ? 634. oldaltól
A DMA-ról is van valami, a 115. oldaltól.
Ne feledd, hogy az AHB bus csak 80 Mhz-es! Mivel az összes periféria bármely pinhez kapcsolható, ezért egy - számomra - szokatlan megoldást használ, de ha beleéli magát az ember az ESP32 gondolkodásmódjába, elég jól használható.
Időzítésre én az órajel ciklusok számlálóját használtam, az a 240 Mhz miatt nagy felbontású.
Új hozzászólás Aktív témák
- Keresem : Lenovo Legion 5 16IRX9 83DG0037HV
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 14 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 512SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged