Hirdetés
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ZTE_luky
senior tag
válasz
Teasüti #8463 üzenetére
köszi a választ!
a kontroller okés ,lecheckoltam, haha emlékszel rám
ez nem a végleges táp, úgy találtam itthon, de képzeld azt a rendszert kipróbáltam a mobiltöltővel és szuperül működik. uhh jó h mondod, erre odafigyelek, akkor nem használom, portról is simán elég hogy rájöjjek a mikrofon titkára
igazából csak próbálgatok egy hangvezérlést végre összehozni, hogy mire kész lesz az a rács test, futhasson rajta több animáció is, és hát na őszintén elég király lenne egy hangvezérelt kis rendszert elecsempészni, és mire nekiállo ka szerkezetnek tudjam hogy mikrofont vagy egy jackportot is forrasszak bele, egy másik outra és akkro lehet feltöltögetni mást is a boardra
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen légkondit a lakásba?
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Hálózati / IP kamera
- Apple iPhone Air - almacsutka
- Asztrofotózás
- LED világítás a lakásban
- Xbox tulajok OFF topicja
- Elemlámpa, zseblámpa
- További aktív témák...
- Braun Series 9 Pro+ 9565cc Nedves-Száraz Elektromos Borotva
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600XT 8GB Zalman T4 PLUS CM 650W
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B450M R5 2600 16GB DDR4 256GB SSD 1TB HDD GTX 1650 4GB Zalman T4 PLUS 400W
- Nintendo Switch oled játékok kiegészítők
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest