-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
dave0825
őstag
Az a baj, hogy elsőre nem szoktam megérteni ezeket a dolgokat, másodszorra már igen.
Úgyhogy tényleg csak összezavar az OC, de igazából mondom, elsőre minden.
Ezen a "ki fogja égetni az agyadat"-on megint meghaltam.Viszont idetartozik egy mellékes kérdés, hogy akkor mekkora az áramfelvétele az ilyesmi ledeknek? Nem árt, ha tudom.
Csak apróbb kérdések, hogy biztosra menjek:
- mindegyik piros szálra kell egy-egy tranzisztor, és ugyanúgy a kékekre is, ugye?
- ha mindegyik ledhez kötök egy 330 ohmos ellenállást, akkor már maradhatnak így párhuzamosan kötve? (tehát csak így értetted, hogy ne kössem párhuzamosan, hogy ellenállás nélkül, de ellenállásokkal már mehetnek így kötve?)
- lent a képen (lábak számát amúgy átírogattam) a D6-D7-D8-as lábakra is kell +5V-ot kötni? Ezt kicsit furcsának tartom, de az előző hsz-edben az ábrán ott is rá van kötve egy ellenállással sorba.Így fog kinézni akkor a dolog?
Új hozzászólás Aktív témák
- GIGABYTE GeForce RTX 4060 EAGLE OC 8G (GV-N4060EAGLE OC-8GD
- TP-Link Archer AX73 AX5400 Router
- ÚJ TP-Link Archer AX55 AX3000 Router
- Intel Core i5-14600K 14-Core 3.4GHz LGA1700 Box (BX8071514600K) Processzor
- Brutál ERŐMŰ! Lenovo P710 / 2x Xeon E5 (44 mag!) / 256GB DDR4 / 2x 512 SSD / 8TB HDD / ASUS 1660 6GB
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Azonnal elérhető, raktáron lévő HPE Aruba switch-ek
- HP Probook 650 G4 15,6 i5-8350u 8. gen. GYÁRI MAGYAR VILÁGÍTÓ BILL!!!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest