-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
mArZsi
tag
-
Ghandi
aktív tag
Nekem kb 1.5 éve megy egy kinai nano klón. Egy egyszerű belépésjelző, magyarul egy read relé van rákötve és ha megszakad a read akkor egy dallamot játszik le egy piezón. Szinte minden nap megy, de estére kikapcsoljuk. Nálam nem az arduinoval volt a gond hanem a tápegységgel. Először egy olcsó kinai paneltáp volt, pár hét alatt kifeküdt, atán egy régi mobiltelefon töltőt tettem rá, kb 3-4hónap folyamatos működést az sem bírt. Most egy régi Casio fényképezőgép tápegysége van rákötve, na ez igen! Semmi melegedés,ez bírja amig forog a világ. Ezzel csak azt akarom mondani hogy egy rendszer csak akkor tartós ha minden alkatrésze minőségi alkatrész. Szerintem a kinai klónok is ugyan úgy bírják problem igazán akkor lehet ha pl 12voltos táppal hajtod, mert akkor a feszstab ic tud melegedni és nincsen rajta hűtőborda, tartós használat alatt túlmelegszik és ejti a feszt elég rendesen. Érdemesebb pont olyan feszülségű tápot rátenni amilyen fesz kell neki, az Unonak pl 9 volt, a Nanonak 3.3volt ha jól emlékszem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Újszerű Gamer Asztali PC Számítógép 2026-ig Garis ASUS H510M-K R2.0 i5 11400F RTX 4060 8GB Dobozába
- több db DDR4 laptop ramok 2x8Gb (7e) 2x16Gb (18e) és 2x32GB (35e) párban garanciával!
- Samsung 860 Evo/ 850 Pro 1TB SSD-k állapottól függően 18-28k között
- Lenovo M900 Mini PC - Core i5 6500T - 8Gb ram - 256GB SSD -több db - ÁFA-s számla is
- vadi új DELL 5090 Micro - Mini PC - Core i5 10500T- 16GB 256GB NVMe SSD -gyári WIFI - több db
- Noblechairs HERO RL valódi bőr Gamer Szék
- Noblechairs HERO Fekete/Platinafehér Gamer Szék
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 9700X Processzor!
- AKCIÓ! ASROCK H310CM i5 9600K 32GB DDR4 500GB SSD RTX 3050 8GB DeepCool Tesseract SW 500W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest