- Projektor topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- VR topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- SD-kártyát vennél? Ezért ne csak a GB-ot nézd! – Tech Percek #9
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
válasz
Victoryus #7892 üzenetére
Meg lehet csinálni, könnyű. Kell egy HC-05 modul, ellenállások, egy elkó, és egy fine point forrasztóhegy, mert rá kell forrasztani a modul egyik lábára, ami BT kapcsolódáskor le fogja húzni az Arduino reset portját.
PC-n semmit nem kell csinálni, csak párosodni a HC modullal, így lesz egy virtuális COM port, amit csak ki kell választani az IDE-ben.
Ha kézzel is megfelel a reset-elés programfeltöltéskor, akkor nem kell forrasztani, elég csak beüzemelni a modult.
Lényegében egy vezetéknélküli sorosportként működik, semmit nem kell trükközni hozzá. A reset funkcióhoz kell csak barkácsolni.
Én használtam egy időben, elég kényelmes. -
válasz
Victoryus #7892 üzenetére
Meg lehet, igen, bt-al, hc05-tel, az UNO-ra. Talán másra is. Van hozzá leírás is valahol, azt hiszem egy dll-t ki kell cserélni a pc programban. Egy időben én is meg akartam csinálni, aztán valahogy mindig más dolgom volt.
Esp-re is van OTA frissítés, vagyis wifi-n keresztül tudsz rá tölteni.
Ha LEGO-szerű dolgot akarsz csinálni, akkor viszont más irányból közelíts, firmata firmware-el hasonló kockatologatós környezetben tudod programozni a Blockly környezetben, van több változata is, annyi a különbség, hogy a pc fogja irányítani a robotot élő BT kapcsolaton keresztül.
Új hozzászólás Aktív témák
- DDR5 8/ 16/ 32GB 4800-5600MHz SODIMM laptop RAM, több db- számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z370 i5 9500 16GB DDR4 512GB SSD RX6600 8GB Cooler Master MB510L Chieftec 500W
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Beszámítás! Apple Mac mini 2023 M2 Pro 16GB 512GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes INTEL CPU NVIDIA VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged