Hirdetés
- Lassacskán fenyőfát állítanak a hardverek
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
csubuka
addikt
válasz
Gergosz2
üzenetére
Köszönöm a tippet!
Sajnos szerintem olyasmivel próbáltam már és nem lehetett elég érzékenyre állítani.
Ilyen modult használtam. Lehet, hogy van modul és modul között különbség azt nem tudom, de kinézetre ilyen volt egy az egyben.
A mobilteló vakuja már elég fényt szolgáltatott neki, de a kis vörös led a plexi mögött a villanyórán nem okozott semmi változást benne.
A TSL tuti kimutatná, odaszigszalagoznám vagy hasonló minőségi fényárnyékolást végeznék. Csak valami egyedi mókoló kód kell majd oda. A digital-out eszközök jóval egyszerűbbek lennének itt.
Új hozzászólás Aktív témák
- Pánik a memóriapiacon
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Formula-1
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Futás, futópályák
- Windows 10
- Apple MacBook
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Dell Precision 3571 FHD / i7-12800H 14C / 16-32G D5 / 512G / Iris XE + NV T600 Box WS tervező
- PC konfiguráció összeállítás igény szereint, csak új nem használt alkatrészekkel, garanciácal!
- Lenovo P1 GEN 5/16'WQUXGA 4K TOUCH/i7-12800H vPro/32GB DDR5/4TB SSD/RTX A4500 16GB GDDR6/GARANCIA!!
- Xbox Series X, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- Nintendo Switch OLED Mario Edition 20.5, 512GB MicroSD + Android + Atmosphere, 3 hó garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600 / 16GB DDR4 / RX 6600XT 8GB / 256SSD + 2TB HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 512GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40A9 USB-C Dock (ELKELTEK) - CSAK RENDELÉSRE
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
ekkold