- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Vezetékes FÜLhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- OLED, Mini-LED, IPS, VA, TN - melyik panelt válaszd 2025-ben?
- OLED TV topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
BlackPriest
őstag
válasz
Janos250 #6305 üzenetére
köszi, megpróbálok írni neki! láttam, hogy kintről van fele áron, de gondoltam ennyit most nem várok.
ami leírást találtam:
I have just received two identical or similar boards. You sure can use them to program an Arduino Pro. Connect it as usually:
Arduino / Converter
GND <-> GND
RX <-> RX
TX <-> TX
VCC <-> 5V or 3.3V depending on your Arduino Pro Version (or don't connect if you have separate power for your circuit)When programming from Arduino IDE, press and hold the Reset button during compilation and release it after information about sketch size appears and state changes to "Uploading". Uploading should begin and succeed.
In case of problems - connect RX to TX and TX to RX (this is the usual pin labelling scheme with other converters).
Nekem nem vált be, én is az elajándékozás felé hajlok lassan
Új hozzászólás Aktív témák
- ThinkPad T490 27% 14" FHD IPS i7-8565U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam új akku gar
- X1 Tablet Gen3 13" 3K IPS érintő i7-8550U 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam 4G LTE gar
- Corsair CX750M 750W Moduláris Tápegység
- DJI Mini 3 Fly More Combo drón telefonos távirányítóval
- Core i7 9700 processzor - 6 hó garival
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Eladó ÚJ BONTATLAN Honor Magic6 Lite 8/256GB fekete / 12 hónap jótállással!
- Fotós felszerelés - Stúdió lámpa / Softbox / Vaku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest