- OLED monitor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- TCL LCD és LED TV-k
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen monitort vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Ami Kínában OnePlus Pad Pro, az errefelé mégis csak Pad 2 lett
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gergosz2
veterán
válasz
haxiboy #5483 üzenetére
Ennél olcsóbban nem nagyon lesz. Max valami kínai devboard. De akkor inkább már egy Raspberry pi. Nem tudom milyen ezhernet boardot használsz most, de vannak egész kompakt megoldások:
1, Ez pl egy az egybe rádugható egy Uno-ra : [link] De gyanítom, hogy egy Mega-ra vagy egy DUE-ra is gondnélkül rádugható, mivel azonos a lábkiosztás.
2, ez meg teljesen jó lehet egy arduino pro minihez vagy nanohoz. Meg úgy rémlik leonardo-ból is vannak ilyen kicsi méretűek.
(#5485) aryes
De, tudod 5V-ról is járatni. Csak a lábai 3v3-at viselnek csak el. Amúgy én inkább egy Wemos D1 mini-t vennék. Mindkettő van itthon nekem,és a Wemos sokkal szimpatikusabb.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B360M-HDV i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1660 Super 6GB ZALMAN S3 TG NJOY 500W
- AKCIÓ! EZÜST! RITKASÁG! Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 1000GB OLED 120Hz Gar!
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10400F 16/32GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- Amazfit Active okosóra / Számla / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest