- Milyen egeret válasszak?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Autóhifi
- Milyen monitort vegyek?
- Dobta az OLED kijelzőt a Honor MagicPad 3
- Bluetooth hangszórók
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Gaming notebook topik
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Leégett az első Radeon a hírhedt 12V-2x6 tápkonnektorral
-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Janos250 #5247 üzenetére
Erre a processingre gondoltam, ezt kell telepíteni a pc-re, ehhez van egy sketch az egyik example mappában, amivel egy kis repülőt lehet mozgatni a gyro segítségével a pc képernyőjén. Nagyon király!
És mag szenzor nélkül is megdöbbentően pontos, mindenféle slip-et korrigál (néha kicsit lassan, akár fél-egy perc után, de magától korrigál). Ha egyszer kalibrálta magát, megállnak az értékek és nem csúszkál semerre. A hőmérsékletváltozásra eléggé érzékeny, rátettem az ujjam a szenzorra és elkezdett rögtön elmászni. Ha nem változik állandóan a hőmérséklet, szépen újrakalibrálja magát.
Megadhatsz egy offsetet, amivel gyorsabban kalibrálja magát az induláskor, de ez is eléggé hőmérsékletfüggő.
Én egy egyensúlyozó robotot fogok elsőre csinálni belőle, csak utána mehet a kocsiba.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autós topik
- eMAG vélemények - tapasztalatok
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Star Trek Online -=MMORPG=-
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Milyen egeret válasszak?
- Elemlámpa, zseblámpa
- Ingatlanos topic!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Eladó karcmentes Huawei Nova 8i 6/128GB / 12 hó jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 64GB 1TB 5500M 8GB garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest