-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Janos250
őstag
válasz
exlepra #5199 üzenetére
5197-es hozzászólásban említett panelkákat használok hasonló célokra. Az más kérdés, hogy a rajta lévő IRF FET-et le szoktam cserélni IRL-re, mert az kisebb gate fesszel működik, de az IRF is elég jól kinyit arduinoval is. Ha van választási lehetőség, "logikai szinttel" működő FET-et válassz. Nekem az IRL 2505 vált be legjobban, de az elég drága. Az IRL540N is jó, ha nem fake. Nekem az egyik kínai rendelésem fake lett. Ráírva L van, de F, azaz magasabb feszültségen nyit. Mivel én főként 3.3V-os panelokat használok, ezért igyekszem az L sorozatot használni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Autós topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Nvidia Quadro P400/ P600/ P620/ P1000/ T400/ T600/ T1000 - Low profile (LP) + RTX A2000 6/12Gb
- Lenovo Legion 5 15ACH6 Az ár irányár, komoly érdeklődés esetén van lehetőség egyeztetésre
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- Csere-Beszámítás! Asrock Challanger B580 12GB GDDR6 Videokártya! Bemutató Darab!
- Lenovo Yoga Pro 9 (16IMH9) - Intel Core Ultra 9 185H, RTX 4060, 32GB, érintős ELKELT
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged