-
PROHARDVER!
Arduino hardverrel és szoftverrel foglakozó téma. Minden mikrovezérlő ami arduinoval programozható, és minden arduino program, board, és hardverrel kapcsolatos kérdések helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Teasüti
nagyúr
Még mindig fogalmam sincs merre felé induljak. Nem szoktam hozzá, hogy 8-10 alternatíva közül kell választani. És igazán azt se tudom mi alapján válasszak.
Fizetősök és a korlátozott működésű demók szóba se jöhetnek.
És az se volna baj, ha natív Windows program lenne, esetleg egy Java futtatókörnyezet még belefér, hisz az szinte amúgy is fent van a legtöbb gépen.
Olyan kéne, amit annyira egyszerű használni, mint az Arduino IDE-t. Vagy ha ennyire nem is, de kezdő barát.
Nem szeretnék olyan komoly fejlesztő környezetet sem, ami vetekszik komplexitásban egy CAD-del, mert hetek mennének el csak a felület megtanulására. Felesleges időpazarlás diy hobbi vonalon. És bele is törne a bicskám. Solidworks se ment autodidakta módon tanár nélkül...
Szóval ötletem sincs mit használjak e helyett.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus Rog Zephyrus G14 notebook - R9 4900HS 16GB RAM 512GB SSD RTX 2060 6GB Max-Q WIN10
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A20e/Samsung Galaxy A40/Samsung Galaxy A04s/Samsung Galaxy A03s
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged